Ето на кои домашни амулети трябва да обърнете внимание! Кухнята е най-енергийно

...
Ето на кои домашни амулети трябва да обърнете
внимание! Кухнята е
най-енергийно
Коментари Харесай

На кои домашни амулети трябва да обърнете внимание?

Ето на кои домашни амулети би трябвало да обърнете внимание!

Кухнята е най-енергийно зареденото място в дома. В нея има доста домашен и кулинарни вещи, които могат да се употребяват като талисмани.

С тяхна помощ можете да отбраните дома си от зло, да привлечете комфорт и разцвет в него. Благополучие и благополучие, мир и естетика – това са съставените елементи на домашната атмосфера, които можете да създадете със своите мисли, дейности и ритуали.

Домашни амулети

Дафинов лист

Дафиновият лист символизира непорочност, вътрешна мощ, господство, победа. Още в антични времена главите на владетелите и генералите са били украсявани с лаврови венци.

Дафиновият лист може да извършва стремежи. Вземете няколко дафинови листа, избършете ги с ръце от праха, пожелайте си нещо и вдишайте аромата на подправката.

Винаги би трябвало да имате вкъщи дафинов лист. Вържете 5 дафинови листа на връзка и я поставете над вратата. Този талисман ще отбрани къщата ви и ще притегли благосъстояние.

Канела

Много потребна и вкусна фалшификация, която се употребява и като амулет. Хората прибавят тази фалшификация към водата, с цел да почистят къщата си от неприятна сила. Канелата се прибавя и към чая, не забравяйте да произнесете желанията си, свързани с дома ви.

Ръкохватка

Тя може да се трансформира в знак на обединяването на фамилията. Но би трябвало да я ушиете сами и също по този начин е желателно да ушиете върху нея изображение на дребна къщурка. Домашните амулети, направени от личните ви ръце, са най-силни.

Връзка лук, чесън, пипер

Нашите предшественици са изпълнили тези зеленчуци с вълшебен сили. Чесънът пази от енергийни вампири, лукът – от злоба, а чушките-  от насмешки. Подобни връзки от дълго време били поставяни в някой ъгъл на кухнята.

Хаванче

Хаванчето съставлява женската мощ, а чукчето съставлява мъжка мощ. Те би трябвало да са в къщата, не забравяйте, че би трябвало да бъдат дружно и интензивно да се употребяват. Защото единствено по този начин фамилните мъж и жена ще се обичат.

Метла

Измива заболявания, злощастие, неприятности, скърби и проблеми от вкъщи. Трябва да се съхранява със сламата нагоре. И се уверете, че не е износена и мръсна.

Слънчоглед

Той дава жизнена енергия, въодушевява, радва – същински домакински страж. През сезона можете да внесете няколко слънчогледа в дома си и да изядете всички семки по него.

Също по този начин е желателно да поставите изображение на слънчоглед в дома си, да вземем за пример, под формата на картина. По-добре е да го окачите над масата за хранене или покрай прозореца.

Важно е периодично да обновявате талисманите си: използвайте подправки, заменете подложките и приборите с нови, яжте зеленчуци. Не позволявайте да се скапват, да се покрият с прахуляк и да натрупат нечистотия.

Вижте още: Ако мъжът е по-възрастен от жена си, краде от младостта ѝ

Всеки обред, дори всекидневен, би трябвало да бъде подсилен от планове и действителни стъпки за постигане на заложената цел. Следователно всички обреди би трябвало да се провеждат с планувани дейности.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР