Ето кои зодии ще изпитат огромно щастие през Ноември Рак

...
Ето кои зодии ще изпитат огромно щастие през Ноември Рак
Коментари Харесай

Реки от ЩАСТИЕ през НОЕМВРИ за три зодии

Ето кои зодии ще изпитат голямо благополучие през Ноември

Рак

 Късметче за вашата зодия Рак

Раците ще подобрят здравето си

През новият месец ноември ще би трябвало непрекъснато да преоценявате визията си за това кои сте и по какъв начин ви възприемат другите. Вашата ръководеща Луна таман излиза от затъмнението и това ще ви донесе хала от благополучие през Ноември за вас. Може да извършите някои промени в дрешника и обществения си имидж. Както и възстановяване на връзките с сътрудник или любовен интерес.

И ще изглеждате и ще се чувствате просто ужасно – ще летище от благополучие през Ноември. Това ще е уместно време да приложите уелнес практики и да слушате по-внимателно тялото си. Вашето персонално благополучие през Ноември ще доближи връх към 22-ри. Ще бъдете удовлетворени от работата си и ще харчите парите, които печелите за благополучен метод на живот. Чувствайте се свободни да се поглезите с нещо прелестно.

Скорпион

 Късметче за вашата зодия Скорпион

Скорпионите ще изпитат независимост и възторг

Новият месец ще бъде изпълнен с триумф и благополучие през Ноември, тъй че му се насладете оптимално. Лунното затъмнение на 28 октомври ще ви научи да бъдете по-търпеливи към колегата в живота и това ще се отрази добре на връзките ви през идващите седмици. Освен това ще преживеете финансово преструктуриране – ще можете да анализирате финансовото си положение и да измислите няколко метода да го подобрите. Проведете одит по-близо до 22-ри, когато стартира вашият персонален паричен пик.

Опитайте се да посветите свободното си време през ноември на посещаване на забавни събития – концерти, изложения, лекции, представления. Тъй като ще излъчвате невероятна харизма, това ще ви донесе доста нови запознанства и ще ви даде положителни другарства, а може би даже и обич и голямо благополучие през Ноември.

Риби

 Късметче за вашата зодия Риби

Рибите ще създадат пробив в кариерата

Основният ви фокус през ноември ще бъде върху професионалната ви сфера. Ще бъдете в най-хубавата си креативна форма, фокусът и силата ви ще се покачат и всичко това ще ви донесе същински триумф и огромно благополучие през Ноември. Ръководството ще оцени отдадеността ви на работата и вратите на нови благоприятни условия ще се отворят пред вас. Не ги пропускайте. Това също значи, че можете да разпространявате кариерата си посредством обществени събития, които посещавате или сте хазаин. Покажете своя сексапил и отзивчиви умения.

Звездите също поучават да обърнете нараснало внимание на здравето си през ноември – пазете се от напрежението, влагайте умерени старания във физическата интензивност и се грижете за положителното си самочувствие. Ако можете да се освободите от някакви отговорности, не забравяйте да го извършите. Ревизирането на графика ви, с цел да стане по-гъвкав, ще ви донесе ентусиазъм и благополучие през Ноември, които можете да вложите още веднъж в работата си. Всички трудности пред вас към този момент изчезват, възползвайте се от това, с цел да продължите напред извънредно предостатъчно и щастливи. Заслужавате го!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР