Ето кои знаци разкриват Девата: 1. Много сте придирчиви Поне така си

...
Ето кои знаци разкриват Девата:
1. Много сте придирчиви
Поне така си
Коментари Харесай

10 признака, че сте абсолютна Дева по хороскоп

Ето кои знаци разкриват Девата:

1. Много сте придирчиви

Поне по този начин си мислят хората за вас. Всъщност вие доста добре знаете какво харесвате и какво не.

2. Имате натъртено око за забелязване на дефекти в хората и нещата към вас

Не че сте зли или строги – вие сте просто интуитивни и страхотни в потреблението на аналитичните си умения, с цел да откривате минусите в хората и проблеми в разнообразни обстановки. Но би трябвало да внимавате – не посочвайте минусите прекомерно бързо, дайте малко време на другите да ги виждат.

3. Вие сте доста, доста организирани… с едно изключение

Девата е известна като огромна чистница, само че общото сред всички тях е, че имат едно място, без значение дали е материално като килера или под формата на неприятен табиет, където са изцяло безредни.

4. Неизлечими перфекционисти

Почти съвършено не е задоволително положително за вас. Вие сте неуморими, амбициозни и доста самокритични и с помощта на това можете да стигнете надалеч и да постигнете доста.

5. Но от време на време прекомерно усложнявате нещата

Според вашето разбиране да правиш нещата вярно значи да правиш нещата по избран метод. Но заради това можете да се ограничите повече от нужното. Девите би трябвало да положат доста старания, с цел да излязат от рутината.

6. Имате навика да отричате, когато нещо не е наред

Тъй като всичко при Девата би трябвало да е наред, от време на време те лъжат даже когато не всичко им е изрядно. Поради това постоянно е мъчно за вашите родители и другари да схванат по кое време нещо не е наред с вас.

7. Реалисти сте

Всеки мечтае, само че евентуално никой не толкоз малко, колкото Девата. Вие цените ежедневните си прекарвания от действителния живот доста повече от другите, вместо да мечтаете за неща, които в никакъв случай не могат да се случат.

8. Хората ви търсят за съвет

Вашият натурализъм ви разрешава да подхождате със здрав разсъдък към обстановките, от време на време даже и да давате мрачни препоръки. Можете да подхождате към нещата от справедлива позиция, което е доста скъпо и рядко.

9. … което от време на време може да ви се стовари върху главата

Девите могат да станат прекомерно контролиращи, само че това не е с неприятни планове, те знаят, че са положителни в решаването на проблеми, тъй че желаят да употребяват това за всичко. Но приятелите на Девата може да видят това по друг метод.

10. Вие сте доста наясно с тялото и здравето си

Твърди се, че Девите са по-дълбоко свързани с телата си от множеството хора. Независимо дали буйно се посвещават на извършения или вярно хранене или даже развиват лека меланхолия, Девите просто се интересуват надълбоко от човешкото тяло.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР