Ето кои три грешки често се допускат при чистенето Стъклокерамичните

...
Ето кои три грешки често се допускат при чистенето Стъклокерамичните
Коментари Харесай

Никога не правете това при чистене на керамичните котлони, ще ги съсипете

Ето кои три неточности постоянно се позволяват при чистенето

Стъклокерамичните котлони наподобяват лесни за разчистване, само че в случай че не го вършиме вярно, в действителност можете да повредите печката. Големият проблем при почистването на стъклени котлони е, че е изкушаващо да ги третирате като останалите плотове или лъскави повърхности. Ето и кои неточности постоянно се позволяват при чистенето.

1. Използвате абразив

Една от главните рискове, които би трябвало да избягвате, когато почиствате стъклен котлон, е да стоите надалеч от всичко, което може да надраска повърхността. Телените гъбички или почистващи препарати с абразив са неприятно решение, тъй като стъклото може да се напука.

2. Използвате препарат за стъкло

Ако решите да се доверите на почистващ спрей за ежедневната си поддръжка или даже за справяне с по-упорити петна, не забравяйте да употребявате подобен, особено основан за стъклени плотове. Обикновеният почистващ препарат за стъкло е прекомерно мощен за плот и може в последна сметка да го повреди.

3. Нямате силиконова шпатула

Понякога може да забравите да избършете котлоните след приложимост и в последна сметка се озовавате със загоряла гозба и сложни за разчистване следи. Ако това се случи, има специфични “стъргалки ”, които са направени за стъклени котлони (най-често от силикон или гума) и в действителност правят чудеса.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР