Ето кои стайни растения ще донесат в дома ви щастие

...
Ето кои стайни растения ще донесат в дома ви щастие
Коментари Харесай

Тези стайни растения ще ви донесат щастие и късмет

Ето кои стайни растения ще донесат в дома ви благополучие и шанс: 

Алое

Алое е постигнало известност освен с помощта на лечебните си свойства. Нашите баби са били добре наясно с невероятната му дарба да защищава членовете на семейството от злото око, неприятно въздействие и произшествия, тъй че постоянно са държали алое в къщата.

Оксалис
 Безценната изгода от алое вера Безценната изгода от алое вера
Алое вера е скъп подарък от природата. Познато от повече от 6000 години, днес  тропическото растение се употребява все по-широко за...

Това стайно растение и е същински врач. То лекува на енергийно равнище: укрепва здравето и оказва помощ бързо да се отървете от физическо заболяване. Oxalis е потребен във всеки дом, а в стаята на болен човек ще бъде просто незаместим.

Спатифилум

Това цвете се назовава " женско благополучие ". Растението изумително трансформира живота на самотната жена към по-добро: притегля вниманието на мъжете и оказва помощ да се откри същинската обич. За омъжените и сгодени дами това растение ще облекчи кавгите и пропуските със брачна половинка или младоженеца и ще помогне за хармонизиране на връзките.

Антуриум

Самотните мъже, които имат проблеми в общуването с противоположния пол, би трябвало да имат антуриум в спалнята си, което се назовава „ мъжко благополучие “. Това привличащо цвете има позитивен резултат върху мъжката потентност, прибавя харизма към притежателя си и оказва помощ да откри единствената си обичана.
 Няколко изгоди от Алое Вера, които ще ви спасят лятото Няколко изгоди от Алое Вера, които ще ви спасят лятото
Алое вера се употребява в медицината от хилядолетия, защото се счита, че има евентуални изгоди за здравето на кожата и тялото. Известни...

Китайска роза (хибискус)

За да привлекат обич и внимание от страна на мъжете, няма да е ненужно самотните млади дами да прибавят към спатифилума китайска роза със сходни свойства. Настанила се в къщата, източната вълшебница по знамение стартира да притегля към нея мъже.

Циклама

Това стайно цвете е най-силният вълшебник, изпълващ къщата с благополучие и наслада. Тя надеждно пази притежателите си от интригите на недоброжелатели, отблъсква неприятните стремежи и проклятия и обезврежда заклинанията на черната магия.

Калатея
 Алое Вера: 8 изгоди, които ще ви спасят това лято Алое Вера: 8 изгоди, които ще ви спасят това лято
Алое вера се употребява в медицината от хилядолетия, защото се счита, че има евентуални изгоди за здравето на кожата и тялото. Известни...

На фамилна двойка, която е на ръба на развода, би трябвало неотложно да получи такова енергийно мощно растение като калатея. Това стайно цвете ще върне хармонията във връзката и ще помогне бързо да премине спешния интервал.

Хлорофитум

Хлорофитумът, неугледен на външен тип, само че е потребен там, където постоянно пораждат кавги, различия и недоразумения. Това се отнася освен за домашното пространство, само че и за работния офис. Забелязано е, че служащите, покрай чиято маса пораства хлорофитум, постоянно се оказват душата на екипа на офиса и нямат проблеми в връзката нито с сътрудници, нито с шефовете си.

Дървото на парите

Наричано още парично дърво, това стайно растение може да ви помогне да се справите с финансовите си проблеми. Магическите прелести на цветето обаче ще се разкрият единствено в случай че то пораства в алена саксия и от положителни грижи има не дребни, а огромни дебели листа (големи банкноти).

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР