Ето кои са най-честите грешки, допускани от жените във връзките

...
Ето кои са най-честите грешки, допускани от жените във връзките
Коментари Харесай

4 грешки, които жените допускат във връзките си

Ето кои са най-честите неточности, допускани от дамите във връзките им.
1. Изнасят " лекции " на мъжа какво и по какъв начин би трябвало да прави
Една от най-честите неточности, които една жена позволява във връзките си, е провокирането на скандал. Това се отнася до навика на дамите да четат „ лекции “ на колегата си за това по какъв начин и за какво би трябвало да направи нещо.
 Разбиваме 10 мита за това по какви дами си падат мъжете Разбиваме 10 мита за това по какви дами си падат мъжете
Съществуват редица легенди по отношение на това какви дами харесват мъжете. Но дали всичко, което ни е известно, е истина? Ще развенчаем 10 от н...
2. Прекрачват тънката граница сред самочувствие и недостижимост
Между самочувствието и демонстрирането на недостижимост има доста тънка граница, която дамите постоянно прекрачват. Ако дамата постоянно е разполагаем на колегата си, без значение от държанието му, то с течение на времето тя губи стойност освен в неговите очите, само че и в своите лични.
Когато дамата стартира да се изявява като водач във връзката и влезе в ролята на майка, тя бързо губи своята прелест и мъжът също няма интерес към нея.

Всяка дама би трябвало да откри баланс в основаването на хармонична връзка. Ако тя схваща личните си усеща, тогава ще осъзнае, че качеството на връзката зависи на първо място от това на връзката  ѝ със себе си. Жената би трябвало да осъзнае, че тя сама би трябвало да носи отговорност за своето благополучие и за облекчаване на потребностите си (както и всички останали хора).
3. Не разпознават възприятието на благополучие
 Жени, в никакъв случай НЕ правете тези 5 неща поради мъж Жени, в никакъв случай НЕ правете тези 5 неща поради мъж
Мъжете са разнообразни, само че описът с неща, които дамите в никакъв случай не би трябвало да се вършат поради тях, е еднакъв. Ето какво една жена в никакъв случай...
Огромна отговорност за това носят родителите, които не са научили дъщерите си на схващане за благополучие още в ранна детска възраст. Като предписание, в зрелост тези дами намират щастието си в някой различен, да вземем за пример в колегата си. И всякога, чувствайки се нещастна, дамата го упреква за това и по този метод нанася непоправими вреди на връзката им.
4. Не осъзнават личната си хубост
Несигурността по отношение на външния ви тип е чувство, познато на всяка жена. Тази неточност се основава на страха, че не можем да отговорим на упованията на обществото или колегата си, както и на непрекъснатото съпоставяне на личната ни персона с други дами или с нашата по-млада версия.
Постоянното неодобрение от себе си от време на време може да окаже съществено въздействие върху настроението и желанията на дамите и затова да навреди на връзките им с колегата. И когато една жена най-сетне осъзнае своята външна и вътрешна хубост, стартира да  ѝ се радва и да се грижи за нейната поддръжка, връзката незабавно става по-стабилна и по-щастлива.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР