Ето кои са 11 стъпки към прощаването:1 .Презареждане. Направете всичко,

...
Ето кои са 11 стъпки към прощаването:1 .Презареждане. Направете всичко,
Коментари Харесай

11 правила, които ще ви научат да прощавате

 сърце-нарисувано-с-молив

Ето кои са 11 стъпки към прощаването:

1.Презареждане. Направете всичко, с цел да се извършите още веднъж с положителни страсти и усещания. Потърсете силата вътре в себе си.

2. Самоанализ. Попитайте себе си кое ви кара да се обиждате, за какво реагирате по този начин, кое ви стопира да простите. Погледнете в себе си, не се съсредоточавайте върху индивида, който ви наскърбява.

3. Поемете отговорност за постъпките си. Оценете своята роля в тази обстановка и признайте виновността си.

4. Не забравяйте извлечете урок от всичко това.

5. По-добре да бъдете положителни, в сравнение с прави. Грешат всички, по тази причина бъдете благосклонни към обиждащите.

6. Не съдете. Поставете се на мястото на обиждащия и помислете за какво е постъпил по този начин. По този метод не му намирате опрощение, а се убеждавате какъв брой комплицирани могат да бъдат човешките връзки.

7. Приемете извиненията. Ако индивидът има достолепие, ще се извини. Това е потребно на първо място за вас – ще понижи огорчението ви и безпокойството.

8. Не търсете предумисъл. Не си мислете, че в този момент всеки ще постъпва по този начин с вас. Мислете за хората положително и ще получите положително отношение в отговор.

9. Представете си по какъв начин пускате обидата.

10. Не живейте в предишното. Припомнете си значимостта на настоящия миг. Добре се отразява медитацията, заниманието с обичани неща, физическата интензивност.

11. Дарявайте обич и тя наложително ще се върне. Това е златно предписание на Вселената!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР