Ето кои с мъжете, от които трябва да стоите далеч

...
Ето кои с мъжете, от които трябва да стоите далеч
Коментари Харесай

Мъжете, от които трябва да стоите далеч, според зодията ви

Ето кои с мъжете, от които би трябвало да стоите надалеч съгласно зодията ви.
Овен
Стойте надалеч от капризните и нестимулирани мъже. Вие сте прекомерно уверени и упорити, с цел да бъдете притискани от тях.
Телец
Избягвайте връзки с безразсъдни и неуравновесени мъже. Ако сътрудникът не може да ви даде възприятие за сигурност, значи не си заслужава да си губите времето с него.
Близнаци
Най-добре стойте надалеч от по-сериозните мъже. Всеки предсказуем и хладнокръвен човек единствено ще ви накара да се почувствате като в капан. 
Рак
Избягвайте връзки с импулсивни и нестабилни мъже. Вие търсите чувство за непоклатимост.
Лъв
Стойте надалеч от тези, които се пробват да ви попречат да бъдете себе си, които желаят да ви омаловажат и трансформират. Ако обичаният ви не се отнася с вас като с кралица, той не е за вас!
Дева
Избягвайте непостоянни и безотговорни мъже. Не желаете да бъдете с мъж, който чака от вас да изчистите бъркотията му. Вие не сте негова майка или слугиня.
Везни
Стойте надалеч от всеки мъж, който се отхвърля от думата си и по-късно се пробва да се възползва от вашата благосклонност.
 Защо не съумяваме да изградим мощна връзка съгласно зодията си? Защо не съумяваме да изградим мощна връзка съгласно зодията си?
Зад неспособността ни да изградим дълготрайна връзка се скрие специфичност в характера ни, която се дефинира от нашата зодия. Овен Поняк...
Скорпион
Пазете се от тези, които могат да се опитат да обхванат в живота ви без ваше позволение. 
Стрелец
Стойте надалеч от мъжете, които не са подготвени да се трансформират. Всичко в близост се трансформира и хората също би трябвало да са подготвени за смяна.
Козирог
 3 – те зодии, на които им следва РАЗДЯЛА през февруари 3 – те зодии, на които им следва РАЗДЯЛА през февруари
Раздялата е нещо извънредно тягостно и неприятно. Дори да не виждаме светлина в тунела, мисълта, че в живота ни ще надвисне смяна,...
Избягвайте импулсивни мъже, които пречат на вашите персонални и професионални цели. Имате потребност от някой, на който можете да разчитате.
Водолей
Като жена Водолей се славите с невероятната си мощ и самостоятелност. Не ви пука за това, което вършат другите хора. Най-добре стойте надалеч от мъже, които са властни и могат единствено да ви пречат в живота. Този, който постанова мислите и мнението си, желае да ви управлява - той не е за вас.
Риби
Вашата нежна и очарователна натура може да накара някои мъже да мислят, че могат да се възползват от вас. Точно от този вид мъже би трябвало да стоите надалеч.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР