Ето какво вещаят картите таро за седмицата от 20 до

...
Ето какво вещаят картите таро за седмицата от 20 до
Коментари Харесай

Карта таро за седмицата, 20 - 26 декември

Ето какво вещаят картите таро за седмицата от 20 до 26 декември.

Понеделник - Десетка мечове

Тази карта предсказва обезпокоителен ден, изпълнен със странни събития. През цялото време чувството, че нищо не върви по проект, няма да ви напусне. Предстоящо значимо събитие, което в последна сметка ще е решаващо за сфера от живота ви, ще ви накара да изпитате мощен боязън. 

Вторник - Магьосникът

Тази аркана изисква увереност и непримиримост. Вероятно ще имате шанса да очаровате близките. Разчупете стандартите и оправдайте своята упоритост. 

В този ден би трябвало да бъдете оптимално деликатни с желанията си и да не прекалявате.

Сряда - Страшният съд

Тази карта не всеки път е с негативно значение и в тази ситуация символизира началото на нов живот. Може би през днешния ден ще съумеете да забравите за всички неприятности и ще започнете от нулата със свежа сила.

Четвъртък - Петица чаши

Арканата вещае огромно отчаяние. За страдание обстановката ще излезе отвън надзор, причинявайки доста терзания. Прогонете всички страхове и остарели обиди от себе си – те са загуба на сила и време.

Петък - Звездата

Звездата е карта, символизираща мъдростта, вътрешната мощ и скритите качества. В подтекста на гаданията за този ден тя символизира верните решения, които в последна сметка ще повлияят на бъдещето ви.

Ще се случи нещо, което ще унищожи всички построени преди този момент стандарти и бариери. Позитивното отношение и откровената наслада ще ви съпътстват през целия ден.

Събота - Луната

Днес ще имате шанс в разрешаването на значим за вас въпрос. Важното е да разпознаете в точния момент знаците на ориста и да се възползвате от тях.

Неделя - Тройка чаши
Възможно е връзките ви с обичан човек да се влошат, без даже да осъзнаете по какъв начин се е случило това. Не е изключено даже в дългогодишните връзки да се прокрадне възприятие на неустановеност.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР