Ето какво трябва да знаете за маските за дупе, включително

...
Ето какво трябва да знаете за маските за дупе, включително
Коментари Харесай

Маска за дупе – какво представлява и има ли ефект?

Ето какво би трябвало да знаете за маските за дупе, в това число по какъв начин работят и вероятните странични резултати.

Поддържането на кожата хидратирана и без петна постоянно включва постоянна грижа. Наред с почистването и нанасянето на овлажнител, можете да употребявате маска за лице за ексфолиране и възстановяване на външния тип на порите. Може би също по този начин употребявате маска върху косата си, с цел да стимулирате растежа и хидратацията.

Маските за лице и коса не са нещо ново. Всъщност доста култури са употребявали разнообразни естествени артикули като кокосови орехи, зехтин, авокадо и подправки върху кожата и косата си. Но евентуално в никакъв случай до в този момент не сте чували и не сте употребявали маска за дупето. Ето подробна информация за това какво съставляват тези маски и какво да очаквате от тях:

Какво вършат маските за дупе?
Използването на маска върху тази част от тялото може да наподобява необичайно, само че „ кожата на дупето може да се третира сходно на кожата на лицето. Маските могат да вършат разнообразни неща, според от съставките, в това число лекуване на акне, хидратиране и ексфолиране на кожата.

Ползи от маската за дупе
Все повече козметични компании включват в асортимента си от артикули такива маски. Те най-често съдържат колаген, хиалуронова киселина, алфа хидрокси киселина и антиоксиданти. Ползите от маската за дупе са разнообразни и зависят от вашите цели, само че най-общо магат да се разграничат следните:

Хидратация
Сухата, сърбяща кожа може да засегне разнообразни елементи на тяло, в това число кожата на дупето. Някои маски съдържат съставки, предопределени да хидратират. Нанасянето на маска за дупе след разчистване на кожата ви блокира влагата. Това основава преграда, която също по този начин оказва помощ на кожата ви да се усеща по-мека.Освен усмиряване на сухата кожа, хидратиращите съставки могат също да оказват помощ на кожата ви да наподобява по-стегната. Когато кожата е по-хидратирана, тя наподобява по-плътна и с по-малко неравности. За по-мека и гладка кожа потърсете маски със съставки като хиалуронова киселина или керамиди.  Добави изложение
Ексфолиране
Ако желаете да изгладите кожата на дупето, изберете маска с гликолова киселина или млечна киселина. Тези ексфолиращи съставки могат да подобрят текстурата на кожата и да се борят с сивата кожа.
Акне по дупето
Пъпките не засягат единствено лицето. Задните ви елементи също имат космени фоликули и тези фоликули са по-податливи на задръстване, тъй като прекарваме огромен % от времето си седнали. Маските за дупето оказват помощ за ексфолиране на мъртвите кожни кафези и отпушване на порите. Това може да докара до понижаване на появилите се пъпки по дупето. Потърсете съставки като салицилова киселина или бензоил пероксид, с цел да отпушите порите и да сведете до най-малко акнето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Тонизиране на кожата
Използването на маска за дупето предизвиква производството на колаген. Това оказва помощ за повишение на еластичността на кожата и стяга отпуснатата кожа. Ако имате неравности или целулит, маска за дупето - в композиция с извършения и подобаваща диета - може да понижи появяването на целулит.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР