Ето какво разказа още А.Ф. Беше около 6 часа сутринта,

...
Ето какво разказа още А.Ф. Беше около 6 часа сутринта,
Коментари Харесай

Ето Го Насилника Божидар, Който Нападна Момиче В Слънчев Бряг! Разказът На Жертвата Е Страшен!

Ето какво описа още А.Ф. Беше към 6 часа сутринта, когато се прибирах след разходка с другари.

Комплексът, в който съм на квартира, се отваря с чип и в него живеят доста хора от личния състав в Слънчев бряг. Тогава видях въпросния мъж, който влезе незабавно след мен в постройката. Носеше палачинка и нещо ровеше в телефона си.

По нищо не си личеше, че е подобен. Аз потеглих от фоайето по стълбите към моята стая. След няколко секунди и той. Малко преди да посегна да извадя ключовете си, той зави към прилежащата стая, като си помислих, че очевидно живее там. Когато завъртях ключа, усетих по какъв начин някой ме удари със мощен пестник в гърба.

Обърнах се – тогава ме удари в окото и паднах на земята. Ударите му бяха свиреп, очевидно искаше да припадна от болката. Започна да дърпа тениската и чантата ми, само че до с*ксуален контакт не се е стигало. Разкъса блузата ми и разпарчетоса чантичката ми, тъй като очевидно търсеше пари.

Тогава може би Господ ми оказа помощ и събрах сили да се развикам и да го изритам. В този миг той избяга. Момичето, което сега работи като рънър в Слънчев бряг, показа, че е доста уплашено и счита да смени даже квартирата си, с цел да не попадне още веднъж в лапите на такива хора.

До нея е стигнала информация, че Божидар и преди е опитвал да изнасили момиче в Ямбол, само че казусът останал неразкрит.

„ Кофти ми е, в потрес съм от случилото се. Неприятно ми е, че познатите ми ми пращат публикации, в които медиите са написали, че съм била изнасилена, а това не е правилно.

Не съм бягала, аз си бях там, в коридора пред стаята, той избяга, когато се развиках ”, добавя още жертвата на изверга от Ямбол.

Веднага откакто полицията нахлула в хотелския комплекс, девойката била откарана с кола за спешна помощ в бургаската болница, където са й създали гинекологичен обзор и са й взели проби от слюнката, с цел да се потвърди до каква степен е стигнал ямболията.

Готвачът Божидар има трибал на дясната ръка, което спомогнало ченгетата от РУ-Несебър бързо да стигнат до него.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР