Ето какво пише в него:Трибуната на парламента следва да се

...
Ето какво пише в него:Трибуната на парламента следва да се
Коментари Харесай

МО: Депутатите от ГЕРБ са неосведомени, смъртта на Тодор Манчев се разследва от военна прокуратура

Ето какво написа в него:

" Трибуната на Народното събрание следва да се употребява за намиране решения на проблемите на хората, учредени на обективната истина, само че, за жалост, през днешния ден от тази естрада ПГ на ГЕРБ-СДС сервира следващите лъжи и операции.

Министерството на защитата за следващ път декларира, че демократичните правила на правовата страна изискват справедлива информация по сходни произшествия да дават способените проверяващи органи, а не политиците, които в съответния случай я употребяват само за предизборна агитация.

Твърденията на ПГ на ГЕРБ-СДС, че Министерството на защитата и Служба „ Военна полиция “ водят следствието по случая са белег на тревожна некомпетентност от страна на народните представители, защото на всеки правист е ясно, че следствие на сходни произшествия се води единствено от Военната прокуратура.

Още един път подчертаваме, че е неприемливо от трибуната на Народното събрание да се изнасят непроверени и манипулативни обстоятелства и да се въздейства както върху публичното мнение, по този начин и върху работата на проверяващите органи ".

Припомняме, че 31-годишният военнослужещ беше открит мъртъв след случая с американски военни в пловдивското село Чешнегирово. Извършена е ексхумация при започване на септември, открит е и патронът, станал причина за гибелта на Манчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР