Eто какво очаква всеки от зодиакалните знаци през празничните дни,

...
Eто какво очаква всеки от зодиакалните знаци през празничните дни,
Коментари Харесай

Празничен хороскоп-Ето какво ще се случи на зодиите по Великден

Eто какво чака всеки от зодиакалните знаци през празничните дни, съгласно прогноза на Ръсел Грант пред " Express ".

Овен

Ваш родственик или близъс ще се нуждае от помощ, само че вие няма да имате време да му помогнете и ще се чувствате като предатели. Помислете по какъв начин да се реванширате.

Тези дни ще преодолеете нещо, което ви е тормозило и настроението ви ще се усъвършенства.

Телец

Човек, който е нарушил обещанието си към вас, ще си промени решението и ще ви окаже подпомагане. Най-вероятно става дума за сътрудник или съученик. Заедно ще поемете риск и ще се радвате на триумфи.

Близнаци

Не се насилвайте да ходите на празненство или на фамилно събиране, в случай че не сте в въодушевление за такива неща. В живота ви сега има доста стрес и сте затрупани със задания, по-добре запазете силата си за тях. На празненството може да стане скандал.

Рак

Най-добре е да прекарате празничните дни с близки и другари. Ваш другар, който е доста изобретателен, ще ви въодушеви и ще ви даде чудесни хрумвания. В фамилията би трябвало да разрешите някакъв спор.

Лъв

По празниците може да се захванете с нов план, който е доста обещаващ. Ще се занимавате с работа, само че това няма да ви натовари, а даже ще се наслаждавате. Приятел ще ми помоли за услуга и е по-добре да не отказвате.

Дева

Девите ще бъдат доста уверени в себе си по Великден и ще излъчват харизма. Може да вземат присъединяване в някакви игри или надпревари, да тестват себе си и да се отдадат на провокации. Ще привлекат внимание върху себе си.

Везни

Ще останете разочаровани в празничните дни. Ще осъзнаете, че човек, на който постоянно сте мислили, че може да разчитате, в действителност ви саботира и проваля щастието ви. Мислете повече за себе си, а не толкоз за другите. Събиране със фамилията ще усъвършенства настроението ви.

Скорпион

Ще завършите начинание, което от дълго време сте почнали, и това ще ви донесе успокоение и доста шанс. Общи проекти с половинката може да заздравят връзката ви - чакат ви вълнуващи срещи. Очаквайте и финансови приходи.

Стрелец

По празниците ще очаквате някакви вести - значим отговор, резултат от проби, проучвания и така нататък, само че няма да го получите. Закъснението обаче ще е за положително. Бъдете по-търпеливи и това ще бъде възнаградено. Отдайте се на момента и на обичаните хора, не мислете за друго.

Козирог

Жадувате за заслужена отмора, занимания с другари и разходки измежду природата. Но в приятелския ви кръг ще се появи сериозен спор. Ще се опитате да го разрешите, само че той няма да е директно обвързван с вас - оставете другите да се оправят сами с проблемите и се радвайте на празника 

Водолей

Водолеите ще бъдат доста креативен настроени и разчувствани през почивните дни. Ще имат муза, ще пишат, ще рисуват, ще пеят или свирят на инструмент. Дори може да намерят нови другари с ползи като техните или да се причислят към някаква група или клуб. Чудесен интервал за сприятеляване.

Риби

За страдание, проектите на Рибите за празниците най-вероятно ще пропаднат. Уговорките ще се трансформират, няма да може да посетите всички места, които желаете или да се видите с всички хора, с които сте се разбрали. Оставете се по течението и направете нещо занимателно и вълнуващо, не следвайте проекти.

 

 

За дамата

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР