Ето какво написа преди минути Слави Трифонов във Фейсбук:Снощи в

...
Ето какво написа преди минути Слави Трифонов във Фейсбук:Снощи в
Коментари Харесай

Слави Трифонов изригна във Фейсбук: Нова тв свали Милен Цветков от ефир заради...

Ето какво написа преди минути Слави Трифонов във " Facebook ":

Снощи в 23:30 ч. Нова телевизия смъкна от ефир сниман епизод на предаването „ Часът на Милен Цветков “. Една от авансово обявените тематики на сваления епизод беше тази: „ Какво накара премиера Борисов да се възмути от подправената вест, че е станал притежател на гръцки остров? “

Сега. Не споделям, че са свалили предаването поради разискването на тази тематика. Не, несъмнено са го свалили поради една от другите две обявени тематики: „ Има ли война за трюфели в община Добрич? “ и „ Вечната война сред половете в новата книга на Патриция Кирилова „ Учебник за мъже “. 
На мястото на сваления епизод, Нова телевизия пусна повтаряне на предаването на Милен Цветков от 22 юни, само че без надписа... “повторение “. Защо Нова пуснаха тъкмо предаването от 22 юни и то без надпис „ повтаряне “? Защото предаването си звучи настоящо и за 25 юни – обсъждаха се досегашните изненади на международното състезание по футбол. Ако мине номерът.
Всъщност, ще ви кажа за какво Нова смъкнаха епизода на Милен Цветков – поради „ противоречие със стандартите за телевизионно наличие “.
#111-то място



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР