Ето какво може да има там: люспи кафе, ечемик, овес

...
Ето какво може да има там: люспи кафе, ечемик, овес
Коментари Харесай

Тихият Убиец - Всяка Сутрин Го Пием Без Дори Да Подозираме, Че Ни Вкарва В Гроба!

Ето какво може да има там: люспи кафе, ечемик, овес и други зърнени култури, жълъди на прахуляк, стабилизатори и неестествен кофеин.По принцип, всички тези артикули не са толкоз страшни в дребни дози, само че има и различен съставен елемент, който още не сме загатнали – това са ароматите, с помощта на които цялата тази суха примес мирише на неустоимо кафе. След като зрънцето кафе се разтвори, тялото претърпява потрес от натравяне с отрови.

Колко рисково е разтворимото кафе

Инстантното кафе изрично не може да се употребява от хора с атеросклероза, коронарна болест на сърцето, хипертония, бъбречни болести, глаукома и бодърствуване. Всъщност, в този артикул наличието на кофеин е 2 пъти по-високо, в сравнение с в естественото кафе! Раздразнителност, гадене, стомашни разстройства, главоболие – всички тези феномени могат да се следят измежду почитателите на напитката.

Сублимираното кафе е по-скъпо спрямо елементарното инстантно, само че това не значи, че няма добавки или ароматизанти. Ние мощно предлагаме да ревизирате какво тъкмо пиете по горния способ!

Гастрит, киселини в стомаха, понижаване на потентността, кожни проблеми, проблеми с кръвното налягане и неприятно действие на черния дроб – това е цената, която плащаме, тъй че по-добре е да си сварим цикория, чай, мляко, естествено кафе, вода, само че никога не пийте тази нечистотия.
Черният дроб е уязвим към отровите и те даже могат да доведат до цироза.

Ако употребявате ободряваща напитка, дано това да бъде същинско кафе! При това в умерени количества и най-добре – приготвена на огъня, а не в кафе-машината.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР