Ето какво каза тя пред наш репортер Флагман.бг се свърза

...
Ето какво каза тя пред наш репортер Флагман.бг се свърза
Коментари Харесай

Ексклузивно! Флагман откри шофьорката на Лексуса, с който отвличат котки в Бургас

Ето какво сподели тя пред наш кореспондент

Флагман.бг се свърза с дамата, за която се твърди, че отвлича котки в Бургас. Случаят, който ви разказахме тази заран, е от кв. Ветрен. Жители на обитаемото място сигнализираха, че тя се показва за чиновник на Общината, прибира четириногите с предлог „ че взема животното за кастрация и ще го върне на идващия ден ”. Едно от отвлечените котета е върнато, откакто собственичката популяризира фрагменти в обществените мрежи на първокласния джип Лексус, с който мнимата общинарка обикаля. 



Наш кореспондент се свърза по телефона с дамата, чието име е Елена Писарова. Първоначално тя реагира учудено на въпроса дали са правилни изказванията, че точно тя е причинител на отвличанията на котки в Бургас. После обаче си призна, че е карала джипа. 

„ За какво да ги похищавам котките, какво да ги върша съгласно вас? Имаше подадена тъжба от хората във Ветрен. Съществува стратегия за кастрация на котки за понижаване на популацията, има доста организации, които финансират и доста доброволци, които ловят. Въпреки че съм на възраст и не мога да ловя, бях помолена да карам. Аз съм водачът на Лексуса, котките към този момент са върнати “, сподели Елена Писарова и добави:

„ Доброволно правим тази активност. Даваш си непринудено труда, времето и средствата за кастрация на бездомни животни. Аз единствено помогнах в тази ситуация “.

По думите й тя била очевидец на цялата обстановка. Въпросната котка не била прибрана от дом, а от улицата след подаден сигнал от съсед, че има доста четириноги в региона, „ които се развъждат “.

Жената обаче отхвърли да каже към коя институция е подаден сигналът за бездомните котки, както и към коя организация тя е доброволец. „ Аз нямам повече информация “, отсече тя, само че пък не сподели и към кого да се обърнем, с цел да разберем детайлности за случая. 

По думите й Елена Писарова към този момент е била в полицията, където е дала пояснения.

Очаквайте детайлности! 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР