Ето какво гласи той:На 3 декември отбелязваме Международния ден на

...
Ето какво гласи той:На 3 декември отбелязваме Международния ден на
Коментари Харесай

Иван Портних с поздрав по случай международния ден на хората с увреждания

Ето какво гласи той:

" На 3 декември означаваме Международния ден на хората с увреждания. Днес показваме своята поддръжка към хората със специфични потребности, за тяхното обществено включване и повишение качеството на живот. 

Екипът на Община Варна се причислява към честването на празника с почитание към Вас, хората, които всекидневно преодолявате компликации, непознати за останалата част от обществото, отстоявайки с воля и кураж правото си на заслужен живот. 

Наша доста значима задача е хората с увреждания да получат нужната поддръжка за реализиране на пълноценно човешко битие. Гаранция за сполучливото решение на проблемите Ви е партньорството и съдействието сред държавните институции, локалната власт и неправителствения бранш. 

Заявявам готовността на Община Варна да продължи да работи за обезпечаване на налична инфраструктура, устойчиви транспортни системи, качествени и интегрирани здравни, просветителни и обществени услуги. 

Благодаря за Вашия принос към икономическия и духовния живот на града, за всяка протегната в точния момент ръка, за споделената отговорност и религия в бъдещето.

Желая Ви здраве, спокойни делници и Светли празнични дни!

Иван Портних

Кмет на община Варна "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР