Ето какви качества би трябвало да притежава една жена, за

...
Ето какви качества би трябвало да притежава една жена, за
Коментари Харесай

Жените, с които мъжете искат да създадат семейство

Ето какви качества би трябвало да има една жена, с цел да пожелае мъжа до нея да й предложи брак и с цел да се усеща спокоен да основат семейство дружно. 
Тя цени себе си
Да се „ разтворите “ в обичания си, да се откажете от личните си увлечения, от общуването с приятелите си и от нормалните си занимания – това е муден, само че сигурен път за завършек на връзките ви. На първо време такова самоотдаване радва мъжкото себелюбие. Но тази наслада бързо се заменя с отмалялост и неспокойствие, а тези страсти не предвещават предложение за брак. Освен това, по този метод дамата стартира да " задушава " мъжа, в чиято природа е да обича свободата си... Затова ценете себе си, своите занимания и срещи с другари. Нека всеки има малко свое пространство.
Тя умее да бъде щастлива.  
Когато животът й сервира сложни обстановки, тя съумява да преобърне тъгата, да не се ядосва на ориста и да поддържа хармонията си с лекост и успокоение. Щастието не е проява на оптимизъм. То е по-скоро спокойна и заразителна убеденост в това, че всичко ще бъде добре. Освен това тя не таи завист - качество, което е присъщо на малко дами! Това е умеенето да бъдете щастливи – същински гений, който не всички дами имат, само че който притегля мъжете като магнит. Редом до такава жена, всеки мъж би се чувствал умиротворен, удовлетворен от живота и в естетика.
Тя го почита.
Тя цени качествата му, приема го с положителните и неприятните му страни и не си разрешава да го иронизира и осмива на обществени места - в противен случай! Тя се смее на шегите му, даже от време на време да не ги схваща, тя изслушва всяка негова дума, когато той има предпочитание да споделя.
 За кои знаци на зодиака любовта и фамилията са най-важни За кои знаци на зодиака любовта и фамилията са най-важни
Съвместният живот може както да донесе благополучие, по този начин и да го отнеме. Някои представители на зодиакалния кръг слагат любовта и семейств...
Тя въодушевява
В черния лист мъжете слагат желанието на дамата да ги превъзпитава и трансформира, само че в това време за множеството идеалната жена е тази, която умее да въодушевява мъжа до себе си и да го трансформира в негова по-добра версия. Ключовата дума е „ въодушевява “, а не „ трансформира “ или „ възпитава “.
Тя е предана
Когато става дума за семейство, преданост и опцията да бъдете същински другари, по-важни се оказват не моделските ви ограничения и умеенето да въртите семейството. Ежедневието в брака постоянно не е по никакъв начин лесна задача. Освен романтиката, в него съществува прост обичай, самообладание, убеденост и дарба за амнистия. Умението да се превърнете освен в обичана за мъжа си, само че и в негова най-хубава другарка.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР