Ето каква е сумата, с която хванаха кметицата Иванчева PR-ът

...
Ето каква е сумата, с която хванаха кметицата Иванчева PR-ът
Коментари Харесай

PR-ът на Иванчева и Каролев се изпокараха в ефир

Ето каква е сумата, с която хванаха кметицата Иванчева PR-ът на "Младост " с мистериозна версия за ареста Ескортираха кметицата на "Младост " след 9-часов разпит Адвокатът на Иванчева с горещи детайлности за ареста й Кадиев: Десислава Иванчева изрично не става за кмет Бивш кмет медиатор в схемата на Иванчева

PR-ът на задържаната кметица на регион " Младост " Десислава Иванчева - Петър Кърджилов отхвърли да взе участие в полемика в студиото на Българска национална телевизия с икономистът и някогашен общински консултант Владимир Каролев. В началото Кърджилов закъсня.

„ Аз съм израснал в квартал „ Младост “. 26 година съм живял там. Гласувам там и до момента. На последните избори се чудех за кой да гласоподавам. Затова присъствах на предизборно съвещание, на което Десислава Иванчева разгласи, че в случай че бъде определена, ще нарушава закона “, съобщи Владимир Каролев.

PR-ът на общината Петър Кърджилов дойде в студиото, само че съобщи, че няма да седне на една маса с съперника си. Той заплаши, че ще напусне студиото, в случай че Каролев не си тръгне. „ След като той си тръгне, ще приказвам. Този човек е лобист на мафията “, разгласи той.

След тази имитация Каролев избухна и разгласи, че към делото, което води против Борислав Сандов от „ Зелените “ ще се причисли и Кърджилов. „ Скри се в ъгъла като мушмурок “, изсмя се някогашният общински консултант.

Представителят на екипа на Десислава Иванчева дефинира представителите на прокуратурата като смешници, защото обвиняванията против кметицата е били безпочвени и спорни. Той съпостави случая с ареста й с този на някогашния боен министър Николай Цонев, който бе прострян на колене с репликата: " Вие сте безспорен нарушител ".

„ Парите са подхвърлени, колата е служебна. Иванчева е неуместна, тъй като пази правата на жителите. Води политика на обществена отговорност, отбрани той кметицата, хваната с огромна дума пари “, безапелационен бе той. след което си потегли.

„ Това е безумие “, разяснява Каролев. „ Към днешна дата няма съд, който да каже отговорна ли е тази жена или не. Или голяма група хора лъже, или кметицата на Младост и PR-ът на партия " Зелените ". Аз не мога да преценява кой лъже. Това обаче ще се разбере скоро “, сподели още Владимир Каролев. /Марица.бг

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР