Ето как вдигат рейса от касапницата край Вакарел СНИМКИ Пуснаха

...
Ето как вдигат рейса от касапницата край Вакарел СНИМКИ Пуснаха
Коментари Харесай

България в траур! Сами се избиваме, не ни трябват ракети

Ето по какъв начин подвигат автобуса от касапницата край Вакарел СНИМКИ Пуснаха ПЪЛЕН СПИСЪК на потърпевшите при Вакарел Шофьорът на буса се усеща отговорен за нещастието Тоника анулират концерт в Арена Армеец поради деня на печал

България е в печал през днешния ден. Националните знамена пред всички държавни институции ще бъдат свалени на половина в памет на починалите в жестоката злополука на автомагистрала " Тракия " във съдбовния петък, 13-и, през вчерашния ден. Автобус ковчег на компания " Юнион Ивкони " погреба шестима души, а други 23 бяха ранени. Край Вакарел автобусът е засечен от плевенско рено, откакто дамата зад кормилото подхванала съдбовно изпреварване. Тежкото возило се обърнало по таван на дясната страна и премазало пасажерите, които се оказали в пъклен капан. Катастрофата провокира голямо запушване на автомагистралата в посока София. Движението бе пуснато в лявата лента 6 часа след съдбовния конфликт. През цялото време от столицата до мястото на случая хвърчаха коли за спешна помощ и коли на полицията. 

Рейсът е закупен през 2017 година и напълно скоро е минал механически обзор, разясниха от " Юнион Ивкони ". Шофьорът също е с огромен опит, само че очевидно не е съумял да реагира съответно на рисковата маневра на реното.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР