Ето как можете да кандидатствате.Търси се логопед за нова социална

...
Ето как можете да кандидатствате.Търси се логопед за нова социална
Коментари Харесай

Търсят логопед за новата социална услуга в Асеновград 

Ето по какъв начин можете да кандидатствате.

Търси се логопед за нова обществена услуга, предоставяна от община Асеновград. Минималнитеизисквания, планувани за заемане на длъжността, са претендентите са с висше обучение – приключена просветителна степен „ Бакалавър “. Професионална област – „Логопедия“ или други приравнени специалности и квалификации. Избраният претендент ще реализира логопедична поддръжка на потребителите отЦентъра за поддръжка на лица с увреждания, в това число с тежки множествени увреждания и техните фамилии, изаместваща грижа, за повишение качеството на живот и предварителна защита на обществената изолираност.

Логопедът следва да организира самостоятелен метод в работата си с лицата с увреждания и техните фамилии.Ще взе участие в мултидисциплинарен екип при правене оценка на потребностите и самостоятелен проект за грижа за всеки един консуматор на услугите. И още – реализира самостоятелна работа с потребителите,съгласно програмата за работа на центъра. От отговорностите ще е и използване на корекционни способи и техники в работата, целящи повишение качеството на живот на потребителите и техните фамилии. Логопедът ще води наложителната документи, според нормативните условия, разпоредбите и процедурите в центъра. Ще основава и поддържа самостоятелно досие за всяко лице, на което е предоставена поддръжка, както и база данни по действия и предоставени услуги. Ще взе участие при организирането и провеждането на мобилната работа.

Екипът работи освен на място в Дневен център за лица с увреждания и техните фамилии, в това число с тежки множествени увреждания, може да прави мобилна работа при нужда (по домовете на потребителите).

Необходимите документи за кандидатстване са: заявление до кмета на община Асеновград (по образец);автобиография (по образец); декларация по образец;копие от документи за добита образователно-квалификационна степен, спомагателна подготовка или правоспособност; копие от документи, удостоверяващи продължителността на трудов стаж – трудова брошура, осигурителна брошура и други.Документите се показват в „Информационен център“ на община Асеновград, на адрес: Асеновград, площад „ Академик Николай Хайтов “ №9, в период до 17.00 ч. на 30.06.2022 година, в това число, всеки работен ден от 08:00 ч. до 17:00 ч. Размер на главната заплата за заемане на длъжността: 900,00 лв., като в допълнение се начислява % клас за прослужено време.

За спомагателна информация – лице за контакт: Живка Георгиева, началник на плана, телефон: 0331 6 91 93 и 0331 20 265.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР