Ето как медът помага за премахване на болката в ставите

...
Ето как медът помага за премахване на болката в ставите
Коментари Харесай

Ето как медът помага за премахване на болката в ставите

Ето по какъв начин медът оказва помощ за унищожаване на болката в ставите

Всеки човек, в даден миг, се изправя пред болката в ставите. С възрастта този проблем се среща от ден на ден и повече. Болката в ставите може да бъде демонстрация както на съществено заболяване, по този начин и на леки болести на опорно-двигателния уред. Разбира се, при всяко лекуване, консултацията с доктор или експерт е нужна, а самолечението не е най-хубавият вид. Но, в случай че болката в ставата е прекомерно мощна и към момента не сте отишли на доктор, компресът с мед може да ви помогне.

Съставките за този компрес могат бъдат открити във всяка кухня. Нужни са ви мед, сода за самун, сол и горчица. За приготвянето са ви нужни равни елементи (по 1 супена лъжица от всеки продукт), разбъркайте в купа, до момента в който получите гладка примес. Получената примес се разпределя отмерено върху компреса и се ползва към възпалената става, фиксира се с превръзка и от горната страна се поставя шал. Препоръчително е да употребявате този компрес през нощта. В никакъв случай не фиксирайте компреса с фолио. Болката единствено ще се усили, защото кожата няма да може да диша. При лекуване на възпалени стави, компресът се прави 5 дни поред, след което се прави отмора за една седмица.

Тъй като, този компрес съдържа и горчица, вероятни са разнообразни реакции. Това зависи и от типа горчица. Съответно, паренето ще бъде мощно или едва. Използването на този компрес не се предлага при хора, които имат самостоятелна нетърпимост към продуктите, които се употребяват в този компрес. Ако този компрес не ви помогне, тогава изберете вид с прибавянето на други артикули в композиция с мед, защото в меда се съдържат доста потребни субстанции.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР