Ето как гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова анализира предизборната

...
Ето как гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова анализира предизборната
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: В Пловдив ще има балотаж,...

Ето по какъв начин гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова проучва предизборната обстановка в Пловдив:

27 октомври е дата, която вещае ново начало ​- демонстрира го сборът от двете числа, който е 9. И двете дати - и 27 октомври, и тази на балотажа 3 ноември, са кармични, съдбоносни. Те ще дефинират водачите, които ще ръководят българските градове и села за 4 години.

Местните избори през тази година ще бъдат придружени напрегнато, кавги, замяна на обвинявания сред конкурентните претенденти.

В Пловдив на балотаж отиват Здравко Димитров и Славчо Атанасов, нямам доверие, че градът ще избере кмет още на първи тур. Струва ми се по-вероятно точно цифрата 43 да е тази, която ще даде заключителен избор.

А новият кмет на Пловдив най-вероятно ще е Здравко Димитров.

Славчо Атанасов към този момент е бил кмет - опита се да направи много неща, само че други не се случиха.

И в този момент хората залагат на смяна, по тази причина множеството шансове са на страната на Здравко Димитров. Освен поддръжката на ГЕРБ, той разполага със мощна стратегия, доста младежи застават зад него.

И Славчо Атанасов има свои фенове, неслучайно на предходните избори той загуби от Иван Тотев с доста дребна разлика. Вероятно и на тези избори разликата сред Димитров и Атанасов няма да е огромна. Дори е допустимо в избран миг Славчо Атанасов да изпревари, но в последна сметка ще се стигне до балотаж, който по-вероятно ще бъде извоюван от Здравко Димитров.

Той наподобява по-печеливш и настоящ претендент. Неговата карма сочи ново начало, до момента в който Атанасов към този момент е почнал това начало, бил е кмет един мандат. При него има нещо незавършено, неща, които е почнал по време на кметския си мандат, които желае да довърши, единствено че с нови хора. Със сърце и душа Атанасов милее за града. Ала въпреки всичко доста хора ще заложат на Здравко Димитров като на нова фигура за кметския стол, със здрава ръка, с хъс за работа, с харизма.

И двамата са доста значими за града съгласно кармата им, по тази причина и този, който изгуби, ще би трябвало да продължи под някаква форма да работи за Пловдив.

Двамата са най-сериозните участници в борбата за кметския стол. Димитров освен има поддръжката на ГЕРБ, само че разполага и с огромен управнически опит като доскорошен регионален шеф на Пловдив.

До последния миг обаче силите ще бъдат изравнени. Ще има даже миг, в който Славчо Атанасов ще изпревари Здравко Димитров. И по-късно внезапно ще се случи поврат. Като че ли такава е кармата на Атанасов, да губи в последния миг с доста дребна разлика.

Не бива да бъде отписван и досегашният кмет Иван Тотев - за него има отредена роля, ще продължи с политическата си кариера.

Сред другите кандидат-кметове на Пловдив прави усещане напорът на юристи. Доста сериозна поддръжка на гласоподавателите ще завоюва Дани Каназирева от Съюз за Пловдив. Доста хора ще застанат и зад олимпийския първенец Николай Бухалов от коалиция Кауза за Пловдив с съдбовния номер 13. Твърде евентуално е той да се подреди незабавно след двамата любимци.

Представителят на Българска социалистическа партия Николай Радев до момента не се е изявявал, евентуално разчита да се трансформира в разпознаваема фигура.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР