Ето как да заличим този вреден навик и как да

...
Ето как да заличим този вреден навик и как да
Коментари Харесай

Най-добрият начин как да не напълнеете по време на изолацията

Ето по какъв начин да заличим този нездравословен табиет и по какъв начин да запазим стройната фигура или да свалим килограмите, които към този момент носим със себе си известно време, и то без да гладуваме.

Ели ще ни разкрие своя трик за стройна фигура. Тя е едно младо момиче, което още през първите две седмици от изключителното състояние смъкна 26,4 кг. макар огромния ѝ вкус и нежеланието ѝ да прави извършения.

Знаех, че не мога да не преставам по този начин до безспир – да хапвам всичко, до което се докопам, и да заобикалям физическите интензивности. Ставах все по-пълна и по-пълна и в един миг кантарът сподели 92 кг. Не слушах предизвестията на най-близките ми, тъй като си имах вяра, че мога да отслабна когато желая. За страдание грешах.

Осъзнах какво е ситуацията, едвам когато започнах да се срамя от себе си.

Мисля че никой от нас не желае да одобри, че е напълнял. Дори и с кг. Предполагам, че от суетност.

Гълтането на корема и отводът да приемем действителността е най-лошото, което може сами да създадем за себе си. Аз започнах да се срамя от себе си и да нося облекла , за които по-рано не можех и да си показва, че ще нося.

Ужасното в тази ситуация беше, че всички знаеха, че в тези туники и необятни рокли се пробвам да прикрия корема и закръглените форми. Освен това тези големи количества плат ме правеха и по-голяма в сравнение с бях.

В началото, както и всички останали, започнах с диета. Станах нервна, тъй като непрекъснато бях гладна. Пробвах да бъда по-активна физически. В последна сметка бях единствено още по-гладна и изтощена. На няколко пъти даже ми се случи да ми причернее, до момента в който върша извършения.



Тъй като резултати нямаше, ми остана единствено да се надявам на някое знамение. С времето станах и хронично потисната, а с това порасна и апетита ми. Социалният и любовният ми живот съвсем замряха с качването на килограмите. Храната се трансформира в единствения ми другар и разтуха.

Решението на моя проблем беше пред очите ми.

Точно когато всичко към този момент беше почнало да се скапва, когато мислех, че няма излаз от тази обстановка, пред очите си имах решението за моя проблем, което не бях забелязала през цялото това време.

За какво става дума – една колежка от работа, с която се виждаме всеки ден беше отслабнала с 15 кг за един месец.

Виждайки какъв брой добре наподобява, най-сетне събрах сили да я запитвам по какъв начин го е постигнала. Питах я какво тъкмо е яла, какъв брой пъти е правила извършения на ден и сходно. Когато ми сподели, че отслабнала като само си е слагала пластири за намаляване, си мислех, че се майтапи с мен.

Вярвах, че просто има доста работа и домашни отговорности, тъй като има две дребни деца, готви, пере, занимава се с градината...

Но тя се кълнеше, че само пластирите са ѝ помогнали с килограмите. Преди да стартираме да работим от у дома поради разпространяването на вируса, я поразпитах за тези пластири и взех решение.

Реших да си ги купя, тъй като и на мен като за начало щеше да ми се отрази добре да съм най-малко едно 10-15 кг по-слаба, изключително в този момент, когато нямам по-важна работа, с изключение на да си заставам у дома. Запитах се за какво да не се възползвам от това време по първокласен метод...

Измислих демоничен проект за изолираност!

Реших да направя единственото рационално нещо, което се предлага сега – да си остана у дома в изолираност и да употребявам времето да се занимавам със себе си. От уебстраницата на производителя незабавно си поръчах 3 опаковки за по-сигурно, тъй като ни споделиха да си стоим единствено у дома.

Не знам какъв брой ще продъжим по този начин, тъй че взех решение да се запася, в случай че още веднъж се отпусна и наддам някой различен кг. А и си мислех, че в моя случай няма да е задоволително да употребявам пластирите единствено един месец. Все отново се бях позанемарила доста за младеж.

Иначе пластирите се споделят GoSlimmer Patch, цената им е допустима даже и за нашия стандарт и единственото напътствие към което трябваше да се придържам беше да слагам по единствено 1 лейкопласт на ден на чиста неокосмена част от кожата.

Добре, елементарно се помни. Започнах да ги употребявам още на същия ден, като ги получих. На всеки 24 часа сменях пластира с нов и се чудех за какво не ми се яде в случай че по през целия ден съм си у дома.

Мислех си, че е на психическа основа, че просто си дублирам, че би трябвало да отслабна и по тази причина не ми се яде. Но в този момент знам, че е било само поради пластирите.



Първото изтегляне на кантара беше придружено от радостни сълзи. Бях свалила 7 кг. мазнини! Това ме нахъса в допълнение и в интернет открих няколко съвета за тренировки в домашни условия, тъй като в този момент е невероятно да отивам на фитнес.

Въпреки че на продажната страница не написа, че би трябвало да се вършат извършения, аз желаех да отслабна повече от междинното и по тази причина започнах да упражнявам. Следващото изтегляне на кантара беше по-успешно от предходното – 16,8 кг. по-малко!

Колкото по-голяма беше мотивацията ми, толкоз повече отслабвах.

Досега съм свалила общи 26,4 кг. Семейството ми е въодушевено от мен, а приятелите ми не съумяха да ме познаят, когато им изпратих своя фотография. Не се засегнах, тъй като персонално бях изумена по какъв начин е допустимо да се видоизменявам по този начин за единствено 10 дни.

Буквално станах различен човек, само че в позитивния смисъл. Чакам с неспокойствие да отида на шопинг за нови облекла, когато изключителното състояние се анулира. И едвам очаквам да видя лицата на продавачките, които ми се подсмихваха мазно всякога, когато си купувах облекла от отдела за хора с наднормено тегло.



Но в този момент пристигна краят на това време и то с помощта на GoSlimmer пластири! Животът ми още веднъж има смисъл!

Ако имате проблем като този на Ели (наднормено тегло, огромен вкус, желаете да отслабнете, а диетите не помагат), имаме положителни вести за вас.

Само за нашите читатели издействахме особено понижение от 50% – при изискване, че поръчате ВЕДНАГА и, несъмнено, си останете у дома, тъй като по този начин ще сте в по-голяма сигурност.

Вместо за 119.94 лева, което е естествената цена на продукта, през днешния ден ще получите невероятните пластири за намаляване в домашни условия за САМО 59.97 лева! Побързайте, количествата са лимитирани. КЛИКНЕТЕ ТУК >>


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР