Ето как да се възползвате от полезните свойства на червения

...
Ето как да се възползвате от полезните свойства на червения
Коментари Харесай

Ето как да консумирате червения лук, за да се отървете от диабет, холестерол, грип, настинка, запек и да укрепите сърцето и кръвоносните си съдове

Ето по какъв начин да се възползвате от потребните свойства на аления лук. Не консумирате червен лук? Ето 7 положителни аргументи да започнете. Повечето от нас не знаят, че този лук предлага доста изгоди за здравето. Първото нещо, което би трябвало да знаете е, че би трябвало да го ядете постоянно недопечен. Топлината унищожава потребните му свойства.

1.Предотвратява рака Лукът е богат на серни съединения, които защищават организма от развиването на тумори и разнообразни типове рак.

Тези съединения също унищожават бактериите, които нападат нашата пикочна система.

2.Отлично средство за диабет Суровият лук, изключително аленият, подтиква производството на инсулин.

Ето за какво, в случай че имате диабет или висока кръвна захар, яжте повече недопечен червен лук.

3.Елиминира запека Червеният лук е богат на фибри и по тази причина се оправя добре със запека. Изхвърля токсините от червата.

4.Възпалено гърло Червеният лук е мощен естествен антибиотик. По този метод сокът му нормално се употребява за лекуване на инфекции и болки в гърлото и има ненадейно бързи резултати. Смесете 1 супена лъжица сок от лук с 1 супена лъжица мед и консумирайте 1 път дневно за попречване на настинки, грип, инфекции и вируси.

Ако към този момент сте заболели, консумирайте по 1 чаена лъжичка от тази примес 4-5 пъти дневно до възобновяване.

5.Кървене от носа Червеният лук може да бъде решение за този проблем. Вдишайте миризмата на половинка лук (прясно нарязан). Мнозина споделят, че това оказва помощ да се спре кървенето.

6.Защитете и укрепете сърцето Лукът, изключително аленият, защищава от коронарна болест на сърцето и контролира кръвното налягане. Просто го прибавете към салати и други ястия.

7.Нормализира холестерола Суровият червен лук балансира холестерола и намалява LDL или неприятния холестерол.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР