Ето как да се отървете от кокошия трън бързо и

...
Ето как да се отървете от кокошия трън бързо и
Коментари Харесай

Отървете се от кокошия трън само за 10 минути

Ето по какъв начин да се отървете от кокошия бодил бързо и ефикасно!

Кокошият бодил и мазолите са резултат от прекомерно дейния метод на живот и неуместните обувки с токчета, по този начин обичани от всички дами.

Най-често подобни израстъци се появяват наоколо до основата на пръстите или върху стъпалото. Винаги би трябвало да се грижите за положението на краката си, тъй като в крайна сметка те основават чувства за парене и болежка.

В тази публикация ще поговорим за това по какъв начин бързо и дейно да се отървете от кокошия бодил.

Статистиката казва, че дамите са предразположени 10 пъти повече от мъжете към неговата поява. Тези числа се дължат на обстоятелството, че дамите са подготвени да пожертват комфорта си в името на хубостта, носещи тесни обувки или обувки с висок ток.

Ваничка за крайници:

За да я извършите, вземете 3 супени лъжици сода и 1 супена лъжица настърган сапун за пране.Всичко това се разтваря в 1 литър топла вода (ако имате огромна ваничка за крайници, може да увеличите всички съставки пропорционално).Поставете краката си в разтвора и ги дръжте 30-40 минути.

Маска:

Стрийте 6 таблетки аспирин и ги смесете с 1 чаена лъжичка вода и 1 чаена лъжичка лимонов сок.Ще се получи нещо като паста.Поставете я върху проблематичните зони. Увийте краката си в найлон (найлоновите торбички за еднократна приложимост са подобаващи за това) и обуйте топли чорапи.Дръжте маската 10 минути, по-късно измийте и намажете краката си с крем.

Вижте още: Сок от алое в домашни условия: Ето по какъв начин да го приготвите!

За тези, които искат да се отърват от кокошия бодил на краката си, тази процедура би трябвало да се повторя 2 седмици през ден.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР