Ето как да почистите кръвоносните си съдове от плака и

...
Ето как да почистите кръвоносните си съдове от плака и
Коментари Харесай

Рецепта от 3 съставки за почистване на кръвоносните съдове

Ето по какъв начин да почистите кръвоносните си съдове от плака и да предотвратите образуването на рискови кръвни съсиреци!

Храната, която консумираме въздейства на нашето здраве! Разбира се, неправилното хранене заплашва здравето на сърдечно-съдовата система.

Консумацията на модифицирани и мазни храни, нездравословни отрови и химикали води до многочислени сърдечно-съдови болести и даже до инфаркт.

За страдание, точно тази храна е най-вкусната и обичана!

Днес ще се запознаете с рецептата за едно отлично средство за интензивно разчистване на кръвоносните съдове, което ще ви помогне да предотвратите развиването на проблеми със сърдечно-съдовата система.

Необходими съставки:
чесън – 8 глави
джинджифил
300 мл. чиста питейна вода
лимони – 8 бр

Начин на подготвяне:
Измийте лимоните и ги нарежете на части, по-късно почистете чесъна и джинджифила. Добавете всички съставки в блендер и разбъркайте, до момента в който получите гладка примес.

Излейте сместа в тенджера и прибавете вода. Поставете тенджерата на котлона и незабавно щом сместа стартира да кипи, я отстранете.

Съхранявайте сместа в бутилки.

Употреба:
Консумира се всекидневно по 1 супена лъжица два часа преди хранене, на празен корем. Препоръчително е да упражнявате най-малко 3 пъти седмично по време на курса.

Не се колебайте, резултатите ще бъдат невероятни! Преди да употребявате тази рецепта, консултирайте се с доктор! Самолечението може да бъде рисково за здравето ви!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР