Ето как да използвате тази течност, за да излъскате до

...
Ето как да използвате тази течност, за да излъскате до
Коментари Харесай

Купих си го за стотинки от аптеката, а дома ми блесна

Ето по какъв начин да употребявате тази течност, с цел да излъскате до искра жилището си.

Спиртът фактически е добре познато почистващо средство в семейството. Но има места в дома, за които може би сте не запомнили или изобщо не допускате, че може да се употребява.

Вижте по какъв начин благодарение на алкохол (най-добре етилов) може да излъскате до искра жилището.
 

Единственото, което не би трябвало да забравяте, е да употребявате постоянно гумени ръкавици, с цел да не увредите кожата си.

 

Огледала и стъкла

Нямате подобаващи препарати? Трябват ви алкохол и остарял вестник.

Сипете спирта в шише с разпръсквач и щедро напръскайте огледалата и стъклените повърхности в дома, включително и прозорците.

След това намачкайте страница от вестник на топка и просто избършете течността. Спиртът апропо отстранява и по-упорити и даже мазни петна. И също така има лек антистатичен резултат.

 

Крановете на чешмите

Използвайте спирта за всекидневно разчистване, с цел да ги предпазите от варовиково отсрочване или просто с цел да отстраните замърсяванията.

За задачата напоете мека забрадка или гъба с течността, след което избършете всички кранове. По същия метод може да почистите и керамичните покрития в дома.

 

Да почистим елементарно крановете

Освен че отстранява нечистотиите, спиртът има антисептично и антибактериално деяние, което особено за крановете на чешмите е доста значимо, защото нормално те се пипат с мръсни ръце, означават от сп. “Журнал “.

Ако добавите няколко капки етерично масло от грейпфрут, здравец и лимон към течността, даже ще ароматизирате прелестно тези пространства.

 

Бляскава кухня

Спиртът е идеално средство за бързо разчистване на кухнята. Това помещение по принцип е най-използваното в дома и по тази причина напълно разумно там се събират най-вече нечистотии.

Достатъчно е обаче да минете един път по работния плот с гъба, напоена с малко алкохол, с цел да отстраните всички замърсявания.

Много неприятни са и следите от пръсти по шкафовете, а такива неизбежно остават, когато се готви. Ще ги премахнете, като забършете повърхностите с мека забрадка, леко напоена със алкохол.

За да не губите време, а и да имате постоянно блестяща кухня, просто дръжте шишенце с чист алкохол подръка, и след всяко готвене не пропускайте да забършете всички плоскости.

Това ще ви спести натрупването на по-трайни замърсявания, които изискват доста повече време и старания за отстраняването им.

 

Чист под

Независимо дали става дума за кухнята, антрето или банята, подът се замърсява, тъй като по него се върви – пък било то и с пантофи.

Разбира се, той няма да събере трохите от пода, за тази цел има прахосмукачка. Но ще почисти идеално повърхността от прахуляк или кални следи.

 

Спиртът е съвършен за разчистване на подови настилки, като се изключи ламинат, паркет и текстил (мокет, килими). С негова помощ елементарно ще отстраните всички замърсявания, без да се постанова да употребявате вода и сапун.

Спиртът също така елементарно отстранява петната, останали след къпане по плочките в банята. И един бонус – неговата миризма е неприятна за мравките и някои инсекти, тъй че ще ги държи далеко в горещите дни. / За жената

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР