Ето как да изгоните кавгите в семейството с тези мъдри

...
Ето как да изгоните кавгите в семейството с тези мъдри
Коментари Харесай

Изгонете кавгите в семейството с тези мъдри съвети на баба

Ето по какъв начин да изгоните кавгите в фамилията с тези мъдри препоръки на баба!

Въпреки светкавичното развиване на най-новите технологии, по някаква причина продължих да имам вяра в препоръките на баба. И се оказа, че съм безусловно права, тъй като именно в тези приказки се съдържа националната мъдрост, която се е натрупала епохи или дори хилядолетия.

Тъй като отношенията в моето семейство преживяваха дребна рецесия, взех решение да почерпя от кладенеца на народната мъдрост и да схвана какви тъкмо препоръки ще ми оказват помощ да затопля отношенията вкъщи.

В навечерието на сватбата

Както се споделя, болестта е по-добре да се предотврати, в сравнение с да се лекува. В случай на хармония в фамилията, всичко е тъкмо по този начин: бабите поучават всички младоженци да се приготвят за най-важния празник в живота си и също така да създадат това ден преди церемонията. Ако бях научила по-рано, че ще са нужни единствено един дафинов лист и едно стръкче офика, сигурно бих направила този обред преди сватбата. Този “букет ” би трябвало да се постави в обувките за през нощта, а на сутринта да се махне и изхвърли.

Прекрасна кавга…

Кавгите в фамилията са необятно публикувани и връзката със брачна половинка ми не беше изключение. Винаги имаше аргументи, а от време на време възникваха спорове от дреболии. За да избегна всичко това, баба ми ме посъветва да направя вълшебна Икебана за къщата. Подгтових всичко тъкмо със следните съставни елементи:

7 скилидки чесън (за да изплашат злите духове);7 дафинови листа (ще привлекат верните хора);няколко дъбови клончета (символ на дълголетието);няколко стръкчета детелина (за да се отървете от дяволите);розмарин (помага да се разпознаят „ черните “ хора);клончета офика (амулет на надеждата);дървесна пепел (привлича благополучие и разцвет в къщата).

Ето така красивият талисман за фамилно благополучие е подготвен. Надявам се, че в този момент кавгите в семейството ще намалеят.

Трапеза – Божия длан

Дълго време масата за хранене се считаше за главен предмет в къщата. Всяко семейство се храни на нея, което значи, че тя е източникът на живот. Баба незабавно ми казваше, че има неща, които не могат да бъдат оставяни на масата, другояче скръбта и бедността ще дойдат в къщата. Кои са тези предмети?

Ножове – служат като знак на огромна свада и даже бракоразвод.Празни съдове – бутилки, консерви и така нататък Те безусловно опустошават всичко във вас.Шапките са по едно и също време нехигиенични и притеглят беднотия.Сухи цветя. Дори да са красиви, съхранявайте ги на скрина или шкафа, само че не и на масата.Гребен. Отново няма място на масата за хранене, а в случай че го поставите там, пригответе се за обществен позор.Парите и портфейлът, оставени на масата, са знак за огромна и неразумна загуба.

Вижте още: На кои домашни амулети би трябвало да обърнете внимание?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР