Ето и няколко съвета, които ще ви бъдат полезни в

...
Ето и няколко съвета, които ще ви бъдат полезни в
Коментари Харесай

Най-неустоимото бельо през първата любовна нощ - II

Ето и няколко съвета, които ще ви бъдат потребни в избора на най-подходящото долни дрехи за вълнуваща любовна нощ:

Каквото и долни дрехи да изберете, дано бъде в комплект – единствено по този начин ще изградите своя повсеместен привлекателен облик. Комбинацията от черен дантелен сутиен и бели памучни гащи може да попари от раз ентусиазма и на най-разпаленият мъж.

По бельото ви не трябва да има никакви следи от обезценка – разтегнати ластици, занищени краища или избеляла материя. За да сте сигурни, че няма да изпаднете в неуместната обстановка и да изглеждате като повлекана, купете си ново долни дрехи.

Нищо не трябва да се впива в кожата ви. Не единствено, че няма да ви бъде комфортно, само че и прищипаната от ластиците плът не наподобява по никакъв начин съблазнително.

Непременно се съобразете с фигурата си, когато избирате долни дрехи. Ако тялото ви е с подчертани женствени форми, ще изглеждате напълно неуместно, в случай че се премените като Лолитка. Също толкоз несполучливо стоят дантеленият корсет и жартиерите на жена, имаща излъчването на невръстно девойче.

Безспорно бельото наподобява най-съблазнително върху златиста кожа. Тенът може образно да ви спести няколко непотребни кг и фигурата ви ще наподобява доста по-елегантна. Най-лесният и бърз метод за сдобиване със тен си остават автобронзантите, само че в случай че сте забелязали всички те имат характерна миризма. За да не предизвикате подозрения по отношение на хигиеничните ви привички, не ги ползвайте в деня на срещата, а най-добре въобще се откажете от тях.

Вашият фаворит ще загуби мозъка и дума, в случай че събличайки ежедневни ви облекла, се натъкне на спиращо дъха долни дрехи. Затова постоянно се старайте да надминете упованията му, а не противоположното. Например, в случай че мъжът открие нормално безшевно долни дрехи под предизвикателната ви сатенена рокля, сигурно ще се почувства отчаян.

Връзките и панделките, изключително тези, които се развързват са обичани на всички мъже. Освен, че обичат да се заиграват с тях, задоволително е единствено едно дръпване, с цел да паднат гащичките ви като че ли от единствено себе си.

За множеството мъже дупето е най-съблазнителната част от женското тяло. Затова акцентът върху тази заобленост им работи напряко влудяващо. Намерете си прашки или боксерки с процеп, брошка или панделка откъм гърба.

Продължава: Най-неустоимото долни дрехи през първата любовна нощ
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР