Ето и къде трябва да пътувате следващия път, ако решите

...
Ето и къде трябва да пътувате следващия път, ако решите
Коментари Харесай

Ето На Каква Почивка Да Отидем Според Зодиакалния Знак!

Ето и къде би трябвало да пътувате идващия път, в случай че решите да се съобразите със зодията си:

Козирог (22 декември – 19 януари)

Козирозите са постоянни и предани хора, само че не са доверчиви и спонтанни. Те обичат да възнамеряват добре своите ваканции и да се придържат към тези проекти.

Следователно, за тях подобаваща отмора е в някой огромен, забавен, само че и спокоен град. Например, столиците Стокхолм, Брюксел, Вашингтон, Дъблин са идеални за Козирозите. В тези градове те ще могат да се усещат сигурни, само че и ще могат да видят задоволително доста забавни забележителности.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Тези хора имат богато въображение и авантюристичен дух, тъй че те постоянно са подготвени за храбро странствуване до края на света. За тях ще е много забавно да видят съкровищата на екзотични страни като Перу, Уругвай и други Водолеите ще се влюбят в южноамериканската просвета, която е някак ексцентрична и непокорна.

Риби (19 февруари – 20 март)

Рибите са доста адаптивни, състрадателни и чувствителни хора. Те имат по-спокоен, съвсем ленив метод към живота, като избират да избягат от действителността, когато могат. Затова биха отишли на драго сърце на другоземен круиз из топлите морета.

Овен (20 март – 19 април)

Те са най-откровените и смели хора в зодиака и за тях би било забавно да посетят страна като Русия или впечатляващ град като Москва, защото в тази страна е цялостно с хора като тях, а точно – водачи. Хората от зодия Овен са самостоятелни оптимисти и обичат да поемат опасности.

Телец (20 април – 20 май)

Те са материалисти, които обичат да живеят първокласно и по тази причина за тях най-подходяща е екстравагантна почивка на плажа на Сейнт Бартс или на крайбрежието на Амалфи. Телците са малко по-мързеливи и обичат ваканциите им да са безгрижни и спокойни, а не свързани с прекалено много вървене, пътешестване, някакъв тип отмалялост или риск.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Тези хора са импулсивни и любопитни. Те са и супер спонтанни, което ги кара да се скитат из света, когато могат. За тях най-идеални са ваканциите без проект и прецизен маршрут. Например да обикалят Испания от град на град, като на всички места да остават колкото им харесва или до момента в който не им омръзне.

Рак (21 юни – 22 юли)

Тези хора се нуждаят от непрекъсната поддръжка и внимание и ценят сигурността и комфорта. Те биха се чувствали най-добре на спа/холистична отмора, където да могат да релаксират умерено и в това време да се погрижат за здравето си – и физическото, и духовното.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лъвовете обичат блясъка и знаят по какъв начин да се радват на живота. Тяхното схващане за разкош, значи, че би трябвало да се насочат на някое охолно и космополитно място като Дубай, Маями, Лас Вегас или в краен случай Лондон. Те нямат нищо срещу да са част от тълпата на шумна и доста посещавана туристическа дестинация.

Дева (24 август – 22 септември)

Девите са откриватели. Те обичат да проучват обстоятелствата, да следят света към себе си и да провеждат всичко. Те не са доста адаптивни по природа и се изнервят, в случай че нещо в проекта им се обърка. Затова те избират да преглеждат места с доста забележителности като Рим или малко по-приключенски, като Мароко, където могат да научат доста нови неща (за историята и културата).

Везни (23 септември – 22 октомври)

Това са интелигентни хора, които не обичат да пътуват сами. Те имат необятен набор от занимания, само че имат уязвимост и към лукса. Обикновено Везните харесват пътуванията до гръцките острови, да вземем за пример Миконос, тъй като там намират добър баланс сред разкош и премеждие.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионите са доста самостоятелни хора, които обичат да управляват всичко към себе си. Те са динамични натури и обичат провокациите. За тях най-подходящата дестинация е екскурзия измежду природата (но не на море), а на ски или на къмпинг в планината. Те са рискови, независими и изобретателни, което значи, че биха се радвали да са на насаме място в гората, да вземем за пример – в никакъв случай няма да се изгубят или да се уплашат от самотата.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Те са любопитни и нервни хора, които могат да бъдат безразсъдни и даже безотговорни. Най-големият техен боязън е да не им е скучно. Затова те би трябвало да идат на място като Истанбул или Израел, където да имат опция за завършения и открития.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР