Ето и къде живее Слави Палатът на Слави Трифонов се

...
Ето и къде живее Слави Палатът на Слави Трифонов се
Коментари Харесай

Ето го и луксозният палат, в който живее Слави по царски (снимки)

Ето и къде живее Слави

Палатът на Слави Трифонов се намира в баровския квартал „ Бояна ”. Имотът на Дългия се намира покрай централна улица, само че до него се стига по частен път, който употребяват и притежатели на още два частни парцела, написа „ Ретро ”.

Той е заграден с преграда, която се пази от пазач в кабинка.Зад нея дебне мощен джип, в който яки мутри дебнат никой да ен наруши спокойствието на ВИП-персоните.
Самият Слави Трифонов също се движи с брониран джип и седмина гардове го пазят зорко.

Баровското имение в „ Бояна ” сваленият от ефир шоумен е вдигнал посредством една от компаниите си „ Ермитаж Есте ” ЕООД против баснословните 3 607 500 лв..

Това сочи публикация в известна адвокатска фирма за недвижими парцели, посредством която учиндолецът се опитал да продаде 5-етажната постройка.Но след това се е отказали с днешна дата още веднъж е негова благосъстоятелност.

Строежът е почнал през 2012 година.

Но с днешна дата специалисти настояват, че цената на парцела се е вдигнала най-малко още с милион, поради първокласното обзавеждане, което през 2014 година още не било довършено.

Част от екстрите, с които шоуменът разполага в баровския си замък са вътрешен асансьор,джакузи, частна винарна, външен и вътрешен басейн и тераса с неповторим аспект към Витоша.

Къщата с величина на прогимназия е и звукоизолирана по специфична технология. Слави пръснал и чувал с пари за лична канализация и водоснабдяване, както и газифицирал целия замък.

Луксозната къща е издигната по самостоятелен план. Има съвсем правоъгълна форма и е разположена на внушителните 1199 кв. м. повърхност.Изградена е с най-модерни материали, има специфична топлоизолация, окачена фасада с вентилация, слънцезащитни устройства, слънчеви панели, „ интелигентна ” дограма от най-голям клас и още екстри. Луксът от вътрешната страна е още по-нечуван.

Говори се, че учиндолецът има и друго първокласно 5-звездно имение в затвореното имение „ Делта хил ” край пернишкото село Кладница.

Там също се радва на джакузита, басейни и личен киносалон.Слави Трифонов има и топмезонет за 2,6 милиона лв. в тузарски комплекс на столичния бул. „ България ”. В него гологлавия шоумен живее с някогашната си изгора-танцьорката Мартина. Жилището също разполага със личен асансьор, римска камина, фитнес, джакузи и невероятна панорама към планината.

 Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 1_4187.jpg
Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР