Ето и футблните прогнози за мачовете днес, в които екипът

...
Ето и футблните прогнози за мачовете днес, в които екипът
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Дъжд от голове в ТЕЗИ мачове днес

Ето и футблните прогнози за мачовете през днешния ден, в които екипът ни от типстъри чака голове:
15:30 часа: Хъдърсфийлд - Манчестър Сити (от Mr. Corner)
Шампионът на Англия се изправя против последния в класирането Хъдърсфийлд в гонене на наложителна победа по пътя към отбраната на купата си. " Гражданите " имат най-силната офанзива на Острова, а това си проличава и от последните три мача във всички шампионати, в които те означиха общо 19 гола.
" Небесносините " не стопират да бележат, а това се чака да продължи и против непретенциозния Хъдърсфийлд, който влиза в мача и с нов треньор след раздялата с Дейвид Вагнер. Очакванията ми за този мач са да " завалят " над 3,5 гола, а по-смелите могат да потърсят и по-изкошителния коефициент за над 4,5 гола.
Прогноза : Над 3.5 гола (коефициент 2.07)

15:30 часа: Брюж - Шарльороа (от The Dalai Lama)

Отборите на Брюж и Шарльороа излизат в неделен мач от 22-ия кръг на белгийската Жупилер лига. Очакванията са за домашен триумф, само че можете да предпочетете той да бъде доста голов. Обичайно двата отбора, когато се изправят един против си вкарат доста голове. Статистиката ни демонстрира, че над 2,5 гола са маркирани в над 60% от срещите сред двата тима, а в неделя няма да е друго. Домакините са вторият най-резултатен тим в Белгия, след водача Генк, а това ще им донесе триумфа на “Жан Брейдел”. В последните три мача вкъщи за Брюж с Шарльороа има... 18 гола, или приблизително по шест на мач. По-смелите умерено може да заложат и линията за гола да стане над 3,5 или над 4,5.
Прогноза : Над 2.5 гола (коефициент 1.72)
15:30 часа: Де Граафшарп - Фортуна Ситард
Два от тимовете в Холандия с най-вече " оувъри " се срещат един против различен този следобяд. Ситард имат едвам два мача, приключили с под 2.5 гола като посетител през този сезон, до момента в който за домакините статистиката е 6:3. Редовно в мачовете посред им се вкарват много голове, като това ще стане и този следобяд. За по-смелите - умерено може да се опита и над 3.5 гола.
Прогноза : Над 2.5 гола (коефициент: 1.50)
Общият коефициент, който се получава, е 5.34, като можете да се възползвавте от 15% добавена облага на уеб страницата 7777.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР