Ето хороскопа от Ламята:ОвенИзглежда че човекът, който е общувал с

...
Ето хороскопа от Ламята:ОвенИзглежда че човекът, който е общувал с
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък 19 септември: Неочакван подарък за зодия

Ето хороскопа от Ламята:

Овен

Изглежда че индивидът, който е общувал с Вас извънредно на настоятелен тематики, желае да придвижи вашите връзки в напълно друга повърхност. Окажете му топъл банкет, само че единствено поради обстоятелството, че жадува доближаване, напълно не сте длъжни да го приемете. Изучете всички разновидности и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от аргументите, заради които този човек по този начин Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на другарство бързо се уголемяват. Отначало ще Ви бъде мъчно да проследявате всичко, само че тъкмо в това ще бъде радостното.

Телец

Колкото и да Ви е неприятно, този ден ще бъде обвързван с неподходящо стичане на събитията и загуби. Създалата се обстановка е много комплицирана, и към този момент не можете да бъдете уверени в своите сили. Ако сте по-слаба персона, ще се откажете от своите цели, виждайки многото авторитетни и многочислени недоброжелатели пред себе си. Всъщност не би трябвало да се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек имате шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, рискувайте, без да мислите че ще се окажете в неловка обстановка, и му кажете това. Разбира се никой не печели постоянно в Казиното на живота, само че понякога може да се падне джакпота.
 

Близнаци

Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.
 

Рак

Не е изключено домашните работи да ангажират огромна част от Вашето време. Но да се посветите напълно на дома си и на фамилията, все-пак надали ще испеете, и по тази причина е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя проект за деня по този начин, че в него да има място за решение и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено значимо решение по отношение на Ваши недвижими парцели, наставнически права или фамилен статус.
 

Лъв

Днес ще бъдете източник на най-безумните хрумвания. Решенията Ви за решение на проблемите с Вашия обичан човек или някакви други проблеми, ще са толкоз истински, че на Вашият най- непосредствен човек от време на време ще му става ужасно. Впрочем, той може да гледа от Вас и скоро да стане същия...
 

Дева

Днес индивидът, който от толкоз от дълго време си харесвате, напълно ненадейно ще Ви обърне внимание и в случай че не се тормози, ще Ви предложения на среща. Много е значимо, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя късмет. Впрочем, пригответе се за отчаяние: изцяло допустимо е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкоз извънреден, както Ви се е коствало.
 

Везни

Изключително подобаващ ден, с цел да покорите няколко сърца. На процедура през днешния ден това няма да съставлява за Вас никаква компликация. Една усмивка, един палав взор и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще вършиме по-късно с него, ще се наложи да решите сами.
 

Скорпион

Бъдете внимателни. Този ден ще бъде обвързван с голямо количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете неточност, поправянето на която би било доста сложна задача. Това е изключително годно за сантименталните връзки. Не разчитайте, че ще съумеете да запазите нещо в загадка: днс тайните бързо ще стават притежание на обществеността. И въпреки че Вие елементарно ще си простите всички недостатъци и пропуски, обкръжаващите Ви напълно няма да са снизходителни. Затова не би трябвало да се учудвате на рецензиите по свои адрес.
 

Стрелец

Винаги се грижите за обкръжаващите Ви хора, и напълно не Ви е безразлично по какъв начин се усещат, и какво е тяхното въодушевление. Няма да Ви е все едно, в случай че някой от тях се тормози за живота си, или за своето здраве и пари. Винаги може искрено да се поговори с Вас. Въпросът обаче е, получавате ли и самите Вие задоволително поддръжка? Ако отговорът Ви е „ не ”, може би просто сте не запомнили, да поискате помощ. Днес е уместно време, да си дадете сметка, изказвате ли, въпреки и от време на време, гласно своите потребности. Помислете, дали и приятелите Ви нямат предпочитание въпреки понякога да Ви оказват помощ.
 

Козирог

С концепциите правете това, което вършат феновете на бодибилдинга със своето тяло. Вземете концепцията, досложете и нужното количество „ хранителни субстанции ”, тренирайте я, разработвайте я, и в последна сметка ще получите подобен резултат, който може да издържи конкуренцията дори на интернационално равнище! Възможно е в миналото Ваша концепция да може да се осъществя в политическата сфера. Има възможност да изкарвате много пари и със своята организираност и със славата си на целенасочен човек, с дисциплина, а също и с гения си, да превръщате не неприятните хрумвания във превъзходни.
 

Водолей

Освен на своя обичан човек, в света има доста хора, на които Вие сте скъпи. Затова в случай че през днешния ден диалогът ви е препирня, гладко преминаваща в скандал и заплашваща с разлъка, това не е края на света. В последна сметка вероятността всичко да се уреди е много огромна, само че и да не се случи, надали ще останете самотни...
 

Риби

Днес на Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да се сдобри със своята роля във Вашия живот и по тази причина неизбежно ще се стреми да я промени по някакъв метод. Звездите предлагат да играете дружно с него или му помогнете да осъществя своето предпочитание, тъй като в противоположен случай следствията могат да станат в действителност заплашителни.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР