Ето хороскопа на Ламята за понеделникОвенОбаянието Ви ще бъде най-добрият

...
Ето хороскопа на Ламята за понеделникОвенОбаянието Ви ще бъде най-добрият
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник 14 октомври: Да не обижда зодия

Ето хороскопа на Ламята за понеделник

Овен

Обаянието Ви ще бъде най-хубавият Ви метод за реализиране на мечтаното. Смело започвайте диалози и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте подготвени да приемете предизвикването, намерете индивида, чиято стремителност и рязкост Ви нервира или плаши, и пробвайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас по този начин, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате доста общи неща.

Телец

Благодарение на вроденото Ви самообладание ще съумеете да запазите успокоение дори и в най-трудните обстановки, които ще Ви донесе този ден.Повече мислите за личните си ползи, в сравнение с за груповите, само че сега никой не го вижда. Може дори да се прославите като човеколюбец, стига единствено да поискате това. От липса на топлота няма да се наложи да се оплаквате, защото сте обкръжени с внимание и грижи. В последно време връзките Ви с околните не могат да бъдат наречени удобни, а през днешния ден може да се ориентирате към смяната им. За задачата е нужно умерено да изслушате рецензиите и да ги вземете за сведение.
 

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.
 

Рак

През този ден Ви чака радостна среща с Ваш някогашен поддръжник, който не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, в случай че би трябвало да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкоз години, само че ориста изобщо не се преценява с Вас. Затова, въпреки и да Ви е напълно неприятно да видите това лице, съберете самообладание и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.
 

Лъв

През този ден Вашият обичан човек ще се издигне в очите Ви, без значение дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто по този начин ще се подредат картите на гадателската маса на ориста. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да извлечете оптималната полза от създалата се обстановка.
 

Дева

През този ден ще бъдете виновни за своя обичан човек, както в никакъв случай до в този момент. Ще отговаряте за него примерно както майка за дете. Разбира се, Вашата половинка няма да е толкоз беззащитна, само че в сърцето Ви по този въпрос ще има напълно друго мнение.
 

Везни

Не е наложително непрекъснато да полагате старания, с цел да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова в случай че желаете да задълбочите персоналните си връзки или да разширите деловите, не е наложително ежесекундно да работите, без нито са момент да не скръствате ръце. Днес е доста значимо да установите равновесие сред нуждата и по-нататък да полагате старания, и нуждата да почивате. Не е нужно да работите и в обедната отмора, тъй като няма нищо, което да не бъде отсрочено най-малко за известно време.
 

Скорпион

Постъпките Ви ще се костват на заобикалящите недомислени и екстравагантни. Наблюдават Ви неоправдателно и с интерес, а напълно не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е напълно очевидно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или най-малко да Ви даде някакъв потребен съвет. Отношенията с обичания човек ще станат по-хладни. Днес сте заети единствено и само със своите проблеми, а Вашата „ половинка ” ще се държи като непряк човек. При това денят ще се окаже извънредно удобен за креативна активност и у доста от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят непредвидени гении. Денят ще бъде обвързван с огромни триумфи на новото занятие.
 

Стрелец

Денят е удобен за домашни занимания. Днес ще бъдете впечатлителни и вглъбени в себе си и в личните си страсти. На работа ще може да деянията своя капацитет. Може да поемате нова работа, отговорности и отговорности, тъй като всичко ще бъде по силите Ви. Може да деянията фикция във всекидневната работа, която ще Ви разреши да внесете нещо ново. В околните връзки се предлага да бъдете чувствителни и откровени.
 

Козирог

Не неприятен ден за доближаване на настроени на един лад сърца. Проблема е единствено в това, да рискувате да извършите първата крачка. Вие чувствате, че отсреща си имате сродна душа? Е, тогава започвайте да се движите в нейното направление, какво чакате?
 

Водолей

Днес, дружно със своя обичан човек за следващ път ще откриете изумително подобие на ползи, идентични епизоди във вашите биографии и потресаващи съвпадения в метода на мислене. Възможно е дори да говорите в хор! Но в случай че е по този начин, значи в действителност можете да се наречете половинки един на различен.
 

Риби

Голямо ще бъде желанието през днешния ден на Вашия обичан човек, да Ви показа някаква доста значима за него вест или загадка. Само че на Вас няма да Ви се стори толкоз значима, значима или зашеметяваща. Постарайте се, същинското Ви отношение към тази тематика, да не обиди Вашата половинка.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР