Ето го и най-романтичния ден в годината – Св. Валентин.

...
Ето го и най-романтичния ден в годината – Св. Валентин.
Коментари Харесай

10 секс идеи за Свети Валентин

Ето го и най-романтичния ден в годината – Св. Валентин. Макар да сме сигурни, че към този момент сте решили какво да вършиме, ето ви няколко пикантни оферти по какъв начин да вдигнете градусите в спалнята. Следващите 10 стъпки ще създадат Св. Валентин още по-невероятен и запаметяващ се.

1. Развихрете въображението си

Потрудете се да извършите нощта за половинката си в действителност специфична и игрива. Изберете си роля, в която постоянно сте желали да влезете, или за която знаете, че обичаният ви мечтае да извършите.

2.Подберете вярната музика

Не залагайте само на тишината и стенанията. Подберете някои от обичаните си песни, които биха ви предразположили към повече интензивност в леглото. Сложете и някои секси заглавия като „ Erotica ” на Мадона да вземем за пример.

3.Нека десертът бъде в спалнята

Кой сподели, че десертът наложително се сервира на масата? Хапнете го в леглото с вашия обичан, а за какво не и един от различен? Бонус съвет: заложете на крем, от който можете да размажете по гърдите си или по друга част от тялото.

4.Секс преди вечеря

Представете си единствено: първа чаша вино, втора, вкусна храна, десерт...и в един миг към този момент сте сити и малко изтощени. Много е евентуално либидото ви да спадне. Не е целесъобразно да преминавате към креватни осъществявания след вечеря, а и виното ще ви успи. Освен това да не забравяме, че множеството от нас са на работа на идващия ден.

5.Или пък на идната заран

Няма нищо по-хубаво от утринния секс, нали? Ако по някаква причина половият акт не се е случил на самия Св. Валентин, за какво не опитате още веднъж, когато се разсъните? Няма да съжалявате, а и сексът постоянно оказва помощ да се разсъним и ни зарежда с сила.

6.Не забравяйте шоколада

Шоколадът постоянно е бил мощен афродизиак. Може да вземете едно късче и всеки от вас да захапе от едната и от другата страна и по този начин да си го разделите. Секси, нали?

7.Направете нещо занимателно

Не се чувствайте длъжни да си останете у дома на свещи или да ходите на ресторант. Може вместо това да си организирате някакво развлечение, да вземем за пример отидете на боулинг или нещо друго, което ще ви накара да работите в тим и да се усмихнете.

8.Отидете на хотел

В леглото на хотелска стая преживяването постоянно е по-горещо. Повярвайте, сексът ще ви се стори напълно друг.

9.Разменяйте си секси известия денем

Секстингът постоянно оказва помощ да нажежите пристрастеностите авансово. Напишете си няколко горещи известия денем, преди да прекарате нощта дружно. Споделете какво мислите да извършите, по този начин и търпението ви ще се понижи доста.

10.Накарайте го да избере долни дрехи за вас

Мъжете си умират за секси долни дрехи, възползвайте се на цялостни обороти от този факт и можете авансово да заведете обичания си в някой магазин и там той да избере с какво желае да ви види на Св. Валентин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР