Ето го 45-годишния Диан Иванов от Бургас, който снощи разби

...
Ето го 45-годишния Диан Иванов от Бургас, който снощи разби
Коментари Харесай

Ето го насилника от Бургас Диан Иванов

Ето го 45-годишния Диан Иванов от Бургас, който нощес разруши носа на брачната половинка си и преби тъста си пред очите на 16-годишната си щерка. Скандалът е избухнал в апартамент на 4 етаж на блок 51 в жк. „ Славейков “, а съседите не могли да мигнат от виковете и крясъците в жилището. Именно живущите в бл. 51 настояват, че това не е първият сходен случай.

Диан работи и живее в чужбина. Със брачната половинка му са разграничени, само че всяко лято си идвал в Бургас. Предимно в дните към рождения му ден, който е на следващия ден – 3 август. Често злоупотребявал и с алкохола, което пък било и повода нощес фамилната свада да завърши с неговия арест.

Иванов е с богато престъпно досие. Съден е за кражби, грабежи, в които е използвал мощ, както и за противозаконно лишаване на транспортно средство без единодушието на притежателя му.
Справка в данните на Министерство на вътрешните работи сочи още, че на 18.08.2022 година бургазлията е бил арестуван за домашно принуждение по отношение на брачната половинка си, само че няма издадена заповед за отбрана по Закона за домашното принуждение.

Съседи разясняват пред " Флагман ", че бургазлията и жена му са разграничени, само че той към момента изпадал в прояви на луда ревнивост. Снощи бил следващият път, в който под въздействието на алкохол Диан е изпуснал нервите си и почнал да постанова с юмруци брачната половинка си, до момента в който в помещението е и щерка им, която е тийнейджърка и сходно държание сигурно ще остави отпечатък в съзнанието й.

В същия блок, на по-горен етаж, живеел и татко ѝ – тъстът на Диан. Снощи възрастният мъж чул виковете и крясъците, идващи от 4-ия етаж и незабавно слязъл да види какво става. Диан бил толкоз разгневен, че излял цялата си експанзия върху 78-годишния мъж – почнал и него да постанова с юмруци в региона на лицето и главата.
Дори пред пристигналите на място полицейски чиновници на Второ РУ-Бургас Диан се държал извънредно несъответстващо. Той е бил тестван и с дрегер, защото отдалеко миришел на джибри. Устройството отчело 1,74 промила алкохол.

Диан Иванов е арестуван и сега се намира в ареста, където надали може да посрещне рождения си ден с обилен ваучър, както нормално правел в жилището в жк. „ Славейков “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР