Ето една тъжна история за вечно отсъстващ баща, лишил малката

...
Ето една тъжна история за вечно отсъстващ баща, лишил малката
Коментари Харесай

Не е за вярване: Ето от колко години Том Круз не е виждал дъщеря си и каква е причината

Ето една тъжна история за постоянно отсъстващ татко, лишил дребната си щерка от бащино рамо и грижи още в невръстни години, оповестява Блиц.

Очарователната 11-годишна Сури - щерка на Том Круз и Кейти Холмс не е виждала баща си от 4 години.

„ Том Круз е на различен стадий от живота си и приключва последния си филм. Няма връзка сред него и Сури, не са се виждали и той рядко приказва за нея “, споделя източник.   Нито артистът, нито майка й Кейти Холмс вършат опити да обезпечат срещи на бащата с дребното момиче, като последната им фотография дружно е от август 2012, когато посетили воден парк `Disney` във Флорида.

Оказва се, че Круз е залитнал по някаква последна вяра (или по-скоро секта), наречена `Scientology`, която не разрешава околните връзки с хора отвън нея, в това число членове на фамилията.

Ето за какво когато Кейти напусна Том и църквата, за него било „ неотложно “ да се отдалечи от личната си щерка!   Той е надалеч от концепцията да напусне общността и по тази причина не се обрисуват скорошни срещи на артиста с нея.

Друг източник споделя: „ Круз не е виждал Сури от 4 години, а от 6 години не е чествал с нея Коледа или Деня на благодарността “.   Но каквото и да е накрало объркания татко да постъпи по този метод, надяваме се, че ще се вразуми и ще подреди целите си отначало.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР