Ето един важен ден, пълен с големи, полезни благословии от

...
Ето един важен ден, пълен с големи, полезни благословии от
Коментари Харесай

22.10.2024: 4 зодии ще са МАГНИТ за КЪСМЕТ във вторник

Ето един значим ден, цялостен с огромни, потребни благословии от Вселената. На 22.10.2024 четири зодиакални знака ще отворят ръцете и сърцата си, с цел да получат всичко, което Вселената има да достави.

Това не е вашият елементарен вторник на 22.10.2024, не и за тези четири знака, това е несъмнено, и това, което гледаме, астрологично, е по какъв начин тригонът на Меркурий и Сатурн оказва помощ в посланието.

Меркурийният тригон със Сатурн на 22.10.2024 ни демонстрира, че превъзмогването на нещата е освен допустимо, само че и належащо, с цел да водим здравословен метод на живот като здрави хора. Тригонът на Меркурий и Сатурн е пратеникът, който ни припомня какъв брой надалеч сме стигнали и по какъв начин в никакъв случай не би трябвало да поглеждаме обратно.

Вторник 22.10.2024 носи послания за четири зодиакални знака, а резултатът от тези благословии е прогрес, прогрес в кариерата и самонадеяност.

 

Четири зодиакални знака получават благословии от Вселената на 22.10.2024.:

Близнаци

 Късметче за вашата зодия Близнаци

В взаимозависимост от настроението ви през днешния ден на 22.10.2024, Близнаци, вие или ще приписвате заслугите за всички чудесни неща, които ви се случват, или ще отдадете заслугата на Вселената, защото тя наподобява натрупа благословии, това е несъмнено.

Поради тригон на Меркурий и Сатурн на 22.10.2024 ще можете да погледнете непосредствено грешките, които сте създали в предишното, и изцяло да ги преработите като използваеми решения в сегашното. Това е голяма изгода за вас и може да започнете да се чудите дали всички тези „ хубави неща “ се дължат на вашите старания.

На 22.10.2024 ще се фокусирате върху бъдещите си цели с доста повече пристрастеност и посока. Затварящ интервал, който ви подтиква да вършиме нови проекти за идните дни, защото ще сте заредени с сила за победа.

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни

Докато прекарвате последния ден 22.10.2024 в сезона на Везните, откривате, че всичко, което сте създали през последния месец, ви е помогнало да се справите с някои неща, които в никакъв случай не сте мислили, че ще преодолеете. Вие сте могъщи тези дни, Везни, и с преноса на Меркурий в тригон Сатурн можете да употребявате силата си, с цел да подобрите живота си.

Ще почувствате, че вселената е подготвила да ви донесе всичко, което желаете от 22.10.2024, и усеща като това могат да се смятат единствено за благословия. Въпреки че думата благословия може да не ви харесва, вие към момента сте задоволително отворени, с цел да знаете, че положителното нещо е положително, без значение каква дума употребявате, с цел да го опишете.

За да бъдем по-конкретни, този ден 22.10.2024 и неговият пренос на Меркурий в тригон към Сатурн ви демонстрират, че в бизнеса и кариерата сте на път да се заемете с нещо доста удовлетворяващо и че това е мястото, където сте желали да бъдете от години. Вторник може да промени живота ви по най-правилния метод, Везни.

Козирог

 Късметче за вашата зодия Козирог

Досега тази седмица не ви е донесла нищо с изключение на позитивни страсти, само че във вторник 22.10.2024 ще забележите, че всичко това наподобява се развива доста бързо. Нещата се развиват с бързи темпове за вас и това се дължи на наличието на Меркурий в тригон Сатурн във вашата астрологична карта. Имахте предусещане, че нещо сходно ще се случи, само че не бяхте сигурни по кое време.

Вселената ви слага в верните условия, с цел да видите по какъв начин се демонстрира позитивната ви сила на 22.10.2024. Ще се почувствате благословени от Вселената, просто тъй като вратите се отварят за вас, където и да отидете. Възможността е налице и ти си подготвен за нея, Козирог.

Тригонът на Меркурий и Сатурн на 22.10.2024 е пренос за увещание, който ще ви накара да си спомните всичко, което сте създали, с цел да стигнете до тук. Този ден ви кара да размишлявате върху многото тествания и инциденти, през които сте минали и по какъв начин към момента стоите, както се споделя. Можете да се потупате по рамото за добре свършена работа.

Водолей

 Късметче за вашата зодия Водолей

Приемете го, че не си придавате задоволително доверие. Въпреки че признавате, че сте много готин и заслужен човек, вие към момента се спъвате, в мнението на хората към вас.

Това значи, че не постоянно сте сигурни в себе си и от време на време, когато се чувствате несигурни, сами по себе си, сте склонни да се чудите дали другите виждат. Може и не, само че с Меркурий в тригон Сатурн на 22.10.2024 най-сетне ще разберете, че „ те “ нямат значение.

Това осъзнаване се усеща като огромна благословия от Вселената, така има освен това от това просто да седите и да се чувствате съдени. Когато разберете, че единствено вие сте този, който ръководи живота си внезапно ще се почувствате по-свободен и по-щастлив. Тригонът на Меркурий и Сатурн на 22.10.2024 работи бързо и дейно, с цел да ви води на по-щастливо място с по-спокоен разум.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР