Ето четири признака, че вашата човешка душа е много по-стара,

...
Ето четири признака, че вашата човешка душа е много по-стара,
Коментари Харесай

Доказано! Вижте 4-Те Признака, Че Сте Имали Предишни Животи

Ето четири признака, че вашата човешка душа е доста по-стара, в сравнение с тялото ви:

1. Вие доста добре „ четете “ хората

От най-ранна възраст сте забелязали, че ви би трябвало единствено един взор върху човек, с цел да разберете нещо за живота му. Веднага откакто говорите с някого няколко минути към този момент сте разбрали по какъв начин живее, благополучен ли е или не, и какви кошмари го мъчат.

Изглежда, че в във вас има програмен продукт, който ви разрешава бързо да „ изтегляте “ информация за други души. Това е по този начин, тъй като хората са в действителност доста сходни: задоволително е да се знаете няколко десетки вида души.

Ако душата ви е на хиляди години, и сте си взаимодействали с хора епохи наред, евентуално към този момент сносно се ориентирате измежду тези архетипи. За да разберете добър ли е индивида или не, не е нужно да го ревизирате на детектора на лъжата. Не е нужно доста да мислите за това дали да се доверите на новия си приятел. Този тип информация можете да получавате незабавно, и с такива въпроси интуицията ви се оправи необикновено добре.

2. Вие се наслаждавате на усамотение

Вие сте в положение да се наслаждавате на усамотение и на времето, което посвещавате единствено на себе си. Това не е, тъй като сте социопат и обичате да сте самичък. Това е по този начин, тъй като вие някак си знаете по-добре от всеки различен, че времето, прекарано в наблюдаване на звездите, е доста по-интересно от времето, прекарано в мола.

Вие не сте аскет. Просто не е нужно да поддържате връзка с хора, единствено с цел да угодите на своето „ Аз “. Не ви е нужно утвърждението на вашите връстници или публично самопризнание. Тъй като вие идвате в този свят не за първи път, не е нужно да вършиме опити с цел да разберете какъв метод на живот е удобен за вас. И постоянно ще знаете по кое време по-интересен ще бъде първият вид, и по кое време – вторият.

3. Не ви харесва устройството на този свят

Училище, на работа, фамилни събития … тичате на тези събития, вземате присъединяване във всички неща, само че разбирате, че това не е устроено по най-хубавия метод. Често мислите за това, че хората не постъпват рационално.

Може би си мислите, че светът е организиран по погрешен и неблагоразумен метод. Понякога мислите, че сте лъв, заставен в общество от овце да се държи като овца. В живота постоянно би трябвало да се преструвате, че проявявате интерес, а в реалност това не е по този начин. Понякога ви се коства, че не живеете живота си, а просто играе ролята на някого.

Вие сте по-заинтересован от други неща, като правата на животните, нематериалност. И не желаете да говорите за спорт, прогноза за времето и такива неща.

4. Вие оказвате извънредно въздействие върху хората

Хората могат да дойдат при вас за съвет, даже и в случай че сте 10-20 години по -млад. Те знаят, че вие сте остроумен и умен за годините си.

Изглежда, че имате необикновен метафизичен мироглед за живота. Изглежда, че усещате нещата в живота доста по-добре от останалите. Ако живеете на тази планета не за първи път, тогава знаете същинската стойност на такива неща като самообладание, доверие, почтеност и самоанализ. Такива неща, за чието осъзнаване на другите им трябват 10 години, вие сте в положение да разберете за година или даже месец.

Това е по този начин тъй като душата ви към този момент е минала през това по-рано. Вие по- елементарно, в сравнение с другите, се справяте с проблемите в живота.

Вие не се обременявате от популярност, обществен статус, градеж на къща. Основното нещо за вас е да растете и да се развивате духовно.

източник: today-bg.eu
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР