Ето, че вече преполовихме седмицата и вероятно си правим планове

...
Ето, че вече преполовихме седмицата и вероятно си правим планове
Коментари Харесай

В София от сутрин до вечер - 4 дни градски забавления на Парк Фест

Ето, че към този момент преполовихме седмицата и евентуално си вършим проекти за идните почивни дни. А при положение, че към момента не сме се запътили към море или планина и ни се обрисува следващ уикенд в градски условия, за благополучие има по какъв начин да разнообразим нормалните действия.
 Парк Фест, парк “Студентски ” и четвъртото издание на фестивала за занимания и изкуство
4 дни занимания в София

Изненадите на Парк Фест в парк “Студентски ”

Цели четири дни паркът на Студентски град ще е хазаин на петото издание на фестивала Парк Фест.

От 13 до 16 юни от заран до вечер мястото ще събере хора от всички възрасти, където ще могат да се забавляват с помощта на богата стратегия, която включва музика, просвета, изкуство и спорт. Разбира се, няма по какъв начин да пропуснем и лунапаркът, който по традиция е част от събитието всяка година, както и храната и напитките, с които пък ще можем да презаредим батериите и да се освежим.

На терена на фестивала ще има безвъзмездна целодневна спортна зона, налична за всички. Посетителите ще могат да гледат разнообразни театрални осъществявания и културни демонстрации, както и да се включат в просветителни и занимателни игри както за деца, по този начин и за възрастни, открити спортни и танцови тренировки, еко интензивности. Креативните хора и всички фенове на изкуството пък ще могат да се почувстват уютно в арт зона, готова от създателите на " Базара на изкуствата и креативните занаяти ".

Началото на Парк Фест е в 10 ч. в четвъртът, 13 юни, и ще продължи до 22 ч. в неделя, 16 юни. Във всеки един от дните програмата ще започва от сутринта в 10 ч. и ще приключва в 22 ч. Вечерите, несъмнено, са непокътнати за акцентите в програмата, а точно - концерти на едни от най-актуалните български реализатори. В откриващата вечер ще пее Васил Найденов, в петък - Боро Първи, в събота - Михаела Маринова, а в неделя фестивала ще закрие Стенли.
 Парк фест и третото издание на фестивала в парк
Когато паркът приюти фестивал (и лунапарк)

Забавлението на Парк фест е обезпечено

Парк фест е от 13 до 16 юни (от 10 до 22 ч.) в парка на Студентски град. Входът е свободен, а цялата информация за събитието е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР