Ето че преполовихме и втория месец от годината. Някои се

...
Ето че преполовихме и втория месец от годината. Някои се
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Удовлетворение за Телците и успехи за Девите

Ето че преполовихме и втория месец от годината. Някои се настройват на сантиментална вълна поради идния 14-ти февруари, до момента в който други са напълно погълнати от работата си. Ето какво са ви подготвили звездите за третата седмица на Феваруари. 
Овен
Вие, Овни, не е изключено да се впуснете в рискови флиртове и закачки с непосредствен до вас човек. Бъдете извънредно деликатни, какви обещания давате на другия, с цел да не изпаднете в сложна обстановка и да затрудните бъдещата си връзка.
След сряда ще сте в действителност прагматични и с отличен бизнес усет. Много е евентуално да стартирате нови планове или да се включите в активност, която да се окаже извънредно сполучлива и доходоносна в следствие. По всяка възможност ще кипите от сила и ще знаете тъкмо къде и по какъв начин да я влагате, с цел да вървите напред.
Телец
Ако сте родени под знака Телец, може да очаквате седмицата да ви донесе нови контакти, нови благоприятни условия или нови познания, които по всяка възможност ще трупате от всевъзможни източници и по разнообразни аргументи. При някои от вас информацията, с която ще се заливате ще бъде нужна за професионалната ви реализация, до момента в който при други ще е плод на ненадейно зародило любознание. При всички случаи ще успявате да се чувствате пълноценни и задоволени от себе си и достиженията си през интервала.
Близнаци
При вас, Близнаци, са вероятни разправии с хора от обкръжението ви. Много е евентуално да нямате предпочитание да отстъпите от мнението си и да го налагате непременно. Добре е обаче да се постараете да не си разваляте връзките с останалите, още повече, че по всяка възможност груповите старания и продуктивната взаимна активност, биха могли да ви донесат същински триумф и задоволство.
Възможно е да оставите любовта на назад във времето, което може много да разстрои половинката ви.
Рак
Вие, Раци, ще сте доста прагматични и материално настроени при започване на седмицата. Възможно е да си купите преференциални неща или да извършите значими вложения.След четвъртък огромна част от вас ще се впуснат в къси пътувания, ще изкарат ползотворно време с другари или ще намерят време да се отдадат на свое занимание.

Може да очаквате нови и забавни благоприятни условия в любовта.
Лъв
Голяма част от вас, Лъвове, ще се отдадат на нов спорт или диета или ще вкарат нещо ново към ежедневния си темп на живот.
След сряда ще съумеете да изкарате ползотворно време с колегата.
Не са изключени също по този начин фамилни задължения или работа около дома.
Дева
Вас, Деви, ви чака една в действителност сполучлива седмица. По всяка възможност ще берете плодовете на минали старания и ще печелите благосклонностите на заобикалящите. Възможно е да получите защита или хвалба от хора, които респектирате.
След четвъртък очаквайте забавни професионални оферти, които биха могли да се окажат решаващи за бъдещото ви развиване.
В любовен проект нещата също ще ви се получават с лекост и по всяка възможност уикенда много ще разгорещите пристрастеностите с непосредствен до сърцето ви човек.
Везни
На вас, Везни, началото на седмицата не е изключено да предложи занимания с имотни или наследствени въпроси, както и спънки или разправии с родственици. Ако сте задоволително дипломатични, споровете бързо ще се разсейват и ще стигате до решение, което да задоволи всички пострадали.
След сряда ще сте на любовна вълна и ще флиртувате интензивно. В много от случаите сполучливо ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.
Скорпион
Вие, Скорпиони, при започване на седмицата се чака да съумеете да въведете в ход значими за вас неща и да сте в действителност продуктивни, до момента в който отмятате дилемите си.
След четвъртък огромна част от вас ще имат прогрес в любовната сфера. Очаква се да постигнете взаимни отстъпки и съгласие с колегата и да изгладите неща, които от дълго време тормозят и двете страни. Свободните от вас ще са по-директни в прелъстяването и по всяка възможност ще доближат до обект на тяхната пристрастеност.
Стрелец
На вас, Стрелци, седмицата може да предложи огромни промени. В работата може да развиете напълно нов метод към нещата и да разрешите от дълго време тормозещи ви спорове.
В любовта не е изключено да станете по-откровени и да заявите по-директни позиции,открито говорейки за възприятията и потребностите си, което ще помогне да бъдете разбрани и оценени по метода, по който в действителност заслужавате.
Козирог
Вас, Козирози, ви чакат забавни срещи с значими за израстването ви хора през седмицата. Внимателно се ослушвайте за отзиви и препоръки, тъй като е допустимо в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който от дълго време ви тормози.
Вторник и сряда може да не се чувствате изключително постоянни финансово, за това е добре да сте деликатни с харчовете и финансовите задължения, които поемате.
След четвъртък ви чакат изненади от половинката и сантиментални оферти.
Водолей
Ако сте родени под знака Водолей, ви чака една буйна и чувствена седмица, в която любовта, която давате, ще ви се връща двойно. Силно ще сте ангажирани с интимни въпроси и заради тази причина е допустимо да сте доста разсеяни в работа.
Добре е обаче да сте много деликатни през интервалите, през които ви се постанова да сключвате покупко-продажби или да боравите с пари, тъй като има риск да ви излъгват или подведат.
Риби
Вас, Риби, ви чака една цялостна с страсти седмица. Добре е да си доставяте оптимално удоволствия и да намирате задоволително време за отмора. Много добре биха ви се отразили креативен занимания, плуване, йога или танци.
След четвъртък ще сте доста добре предразположени към хората, които са разнообразни от вас, както и към страдащите и онеправданите. Някои от вас може ненадейно да решат да се отдадат на благотворителна идея. При всички случаи ще сте метафизичен настроени и ще виждате цялостната картина на нещата, без да губите от взор и личния си принос и въздействие в нея.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР