Ето, че не закъсня времето, в което силно рекламираната болница

...
Ето, че не закъсня времето, в което силно рекламираната болница
Коментари Харесай

Валят оплаквания срещу „болницата за милиони” Уни Хоспитал

Ето, че не закъсня времето, в което мощно рекламираната болница за милиони „ Уни Хоспитал " към този момент не е единствено гостоприемна, съвременна и с невероятни експерти. В последно време валят недоволствата против качествата на лекари в нея и опитите да се търси възнаграждение за действия, които би трябвало да се покриват от здравната каса.

На страницата на лечебното заведение се появиха и по знамение не бяха изтрити отрицателните мнения и разказите на пациенти от първо лице. Хората се оплакват от неприятно отношение, закъснение и безпределно очакване за обикновени прегледи и некадърността на фрагменти на „ Уни Хоспитал ".

Жена с хипертония е получила рецесия, откакто лекарите са я посъветвали дни наред да не пие медикаментите си.



Оплаквания има от травматолога доктор Нанков, посочил непросветеност съгласно пациент.



Оперирана жена е получила непоносимо отношение от анестезиолозите при извеждането й от анестезия.



А под една от позитивни оценки за болничното заведение коментиращ е написал най-фрапиращото за един пациент - лекари слагат неточни диагнози, което може да докара до най-тежкият излаз - гибел.



Иначе рекламата, че „ най-модерната високотехнологична инсталация е поръчител за чудесно диагностициране " стои на първа страница в уеб страницата на болничното заведение. Само с съоръжение очевидно не става, трябват и кадърни лекари.

На напред във времето към този момент излизат няколко въпроса: какво се случва с „ най-модерната " болница за милиони у нас и какъв брой още персонални истории, неуместни за „ Уни Хоспитал " са били изтрити и потулени. Хора, които са пробвали да опишат историите си за нечовешкото отношение и изнудване за възнаграждение на разнообразни действия, описват, че техните отзиви, изказани във Фейбук групи и пациентски конгреси са били изтрити. Докога неприятното отношение и некадърността на лекарите ще се неглижира и прикрива у нас?
Не е ясно и какъв брой инспекции са направени на скъпата болница, която другояче не стопира да се хвали какъв брой пациенти минават през нея и какъв брой са удовлетворени те.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР