Ето че не мина много време откакто се заговори, че

...
Ето че не мина много време откакто се заговори, че
Коментари Харесай

Новата любов на Деми Ловато

Ето че не мина доста време откогато се заприказва, че Деми Ловато има нов мъж в живота си и към този момент стана ясно даже и кой е той.
 Деми Ловато, Holy Fvck,
Има ли връзка Деми Ловато

Изпълнителката отваря нова страница в живота си

Новата двойка беше видяна обществено, като фотография след сантименталната им среща за вечеря в Ню Йорк също се появи в медийното пространство.

На фрагмента Деми се усмихва до момента в който се държи за ръка с новото си гадже - музикантът Jute$, чието същинско име е Джордан Лутс.

Източник на People неотдавна разкри, че Деми скрито се среща с някого. Явно е обаче, че скрито-покрито към този момент няма и наподобява като че ли певицата в действителност е щастлива със започването на нова част от сантименталната си приказка.

" Това е една доста здрава и щастлива връзка. Той е ужасно момче ", споделя още източникът.

Деми в този момент се радва освен на сантименталните си прекарвания, само че и на безредици към стартирането на новия си албум Holy Fvck. Той е осмият ѝ следващ и включва любовното парче " 29 ", в което тя възпява някогашния си Уилмър Валдерама. И по-точно - прави препратки към 12-годишната им разлика във възрастта.
 Деми Ловато, половата ѝ ориентировка и новата смяна в местоименията, с които се дефинира
Неочаквана смяна за Деми Ловато

Нови решения за половата ѝ ориентировка

Вече може да чуем тази, а и всички останали песни в албума, защото през днешния ден, 19 август, е премиерната му дата за излизане.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР