Ето, че настъпи моментът, в който дамите да се замислят

...
Ето, че настъпи моментът, в който дамите да се замислят
Коментари Харесай

Този модел бански ще бъде ХИТЪТ на лятото

Ето, че настъпи моментът, в който дамите да се замислят с какъв модел бански да дефилират на плажа. Той наложително би трябвало да е съвременен, комфортен и не на последно място – да пасва на фигурата им.

Създадохме днешната публикация, за да ви осведомяваме за най-актуалните модели бански, които ще бъдат ХИТЪТ на лятото. Сигурни сме, че с тях освен ще се чувствате удобно, само че и ще се превърнете в фешън икона на плажа.

Ето ги и тях:

Черното в никакъв случай няма да престане да е на мода

Черният бански е класика, без значение дали става въпрос за цялостен или половинки. Нужно е само да подберете оня модел, който най-добре пасва на фигурата ви. Ако желаете да изглеждате неотразими, предлагаме ви да съчетаете банския костюм с транспарантна черна риза. Някои дами избират да заложат на пъстър шал, който да вържат на кръста си.

Бански с връзки и ленти
 Край с банските костюми на Мис Америка (СНИМКИ) Край с банските костюми на " Мис Америка " (СНИМКИ)
Банските костюми на може би най-популярния народен конкурс за хубост " Мис Америка " към този момент са минало. Това разгласи ръководителят на Съве...

Не е наложително да сте се спрели на цялостен бански или половинки, по-важно е в модела да участват дузина връзки и каишки, които да придават шеговитост на плажната ви визия. Можете да пробвате бикини с три броя ленти или пък бански вид корсет. Преплетените връзки на корема също се обрисуват да бъдат доста настоящи за тази година.

Благодарение на самите връзки дамите ще имат опцията да оформят тоалета си, съгласно извивките на тялото, тъй че да се усещат оптимално удобно, до момента в който хващат златист тен.

Бански с отвор

С този модел ще изглеждате в действителност феноменално. Дупката може да е в предната част, под бюста или на гърба.
 Елизабет Хърли: На 52 и в съвършена форма (СНИМКИ) Елизабет Хърли: На 52 и в съвършена форма (СНИМКИ)
Лиз Хърли може да е на 52 години, само че има тяло, за което доста дами биха й завидели. Актрисата показва перфектите си форми, като спо...

Бански и аксесоари в един звук

Категорично ще изглеждате и ще се чувствате като звезди на плажа, в случай че заложите на подобен стайлинг. Подберете деликатно освен банския, само че и всички аксесоари към него, включително очила, джапанки, гривни, шапка, обеци.

Дори да сте заложили на по-обикновен модел бански, то съвършено комбиниран с останалите аксесоари, сигурно ще наподобява много по-бляскаво и открояващо се.

Насладете се на слънчевите лъчи и се порадвайте на синьото море. Бъдете подготвени за плажните дни и не пропускайте да си набавите най-малко няколко чифта бански, с които да дефилирате върху златистия пясък!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР