Ето, че дойде времето, в което дамите да се заловят

...
Ето, че дойде времето, в което дамите да се заловят
Коментари Харесай

ГРЕШКИТЕ, които всеки допуска, докато избира бански

Ето, че пристигна времето, в което дамите да се заловят с избора на бански костюми. Ако си мислите, че това е лесна задача, грешите. На пазара се оферират в действителност разнородни модели, само че не всеки от тях би стоял напълно добре на фигурата ни по този начин, както наподобява на манекена.

Много постоянно нежните създания позволяват едни и същи неточности и това постоянно води до горчиво отчаяние.

Ако желаете да се чувствате като фешън икона, стъпваща с финес върху златистия пясък, то в никакъв случай не допускайте ето тези неточности, когато избирате вашия бански:

Взимате един и същи размер горнище и долнище
 Този модел бански ще бъде ХИТЪТ на лятото Този модел бански ще бъде ХИТЪТ на лятото
Ето, че настъпи моментът, в който дамите да се замислят с какъв модел бански да дефилират на плажа. Той наложително би трябвало да е модере...

Много от дамите позволяват неточност, когато взимат един и същи размер бански и освен това без да го пробват. Възможно е горната част да ви се окаже дребна или огромна. Същото важи и за долната. Затова ние ви съветваме наложително да пробвате и при потребност да купите друга номерация.

Не пробвате долната част

В доста магазини не разрешават да се опитва долната част от хигиенична позиция. Това обаче не е добре, когато става въпрос за избора на бански. Много е евентуално моделът да се вписва в ханша и да не изглеждате по метод, който бихте желали. Ако сте от дамите с по-плоски дупета, е извънредно належащо да премерите и двете половинки. Така ще избегнете вероятността долната част на банския да бъде виснала в региона на дупето.

Избирате бански с каишки и линии
 Край с банските костюми на Мис Америка (СНИМКИ) Край с банските костюми на " Мис Америка " (СНИМКИ)
Банските костюми на може би най-популярния народен конкурс за хубост " Мис Америка " към този момент са минало. Това разгласи ръководителят на Съве...

Без да се замисляме купуваме такива модели бански, тъй като са доста закачливи и забавни. Те обаче не са другар на положителния загар. Когато свалим облеклото за плаж от тялото си, ставаме очевидци на един много разнороден тен, а тук-там даже липсва подобен.

Не проверявате дали белият бански прозира

Жените постоянно избират да си купят бял бански, тъй като с него наподобяват доста по-привлекателни на плажа. Съществува обаче голяма заплаха банският да прозира, в случай че липсва подплата или материята не е задоволително плътна.

Не допускайте тези неточности и сме сигурни, че ще изглеждате неотразими това лято на плажа!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР