Ето, че дойде и краят на крадците в хипермаркетите, които

...
Ето, че дойде и краят на крадците в хипермаркетите, които
Коментари Харесай

„Билла“ и „Лидл“ се застраховаха срещу крадци

Ето, че пристигна и краят на крадците в хипермаркетите, които необезпокоявано си хапваха и пийваха сред рафтовете, а за похлупак мушкаха по нещо в чантата, което несъмнено не са платили.

 

Веригите  „ Билла “ и „ Лидл “ са взели решение да се спасят от загубите, породени от тези недобросъвестни клиенти като вкарат наложително чекиране на изхода. Така всеки клиент ще е задължен наложително да чекира касовата си записка, преди да излезе от магазина.

 

Добре е да пазите деликатно касовия си бон, защото той е билетът ви за излаз от магазина. Това важи изключително за купувачите, които се самообслужват на каса и най-после не помнят да вземат бележката си, оставяйки я на джоба на устройството за самообслужване или касата. Тази небрежност обаче към този момент ще ви излезе скъпо, защото няма да можете да напуснете обекта.

 

Хранителните вериги доста от дълго време са пропищели от недобросъвестни клиенти, които не пропущат да мушнат по нещо дребно в джоба или чантата си. Досега никаква тревога не сигнализираше за това. Царството на недобросъвестните купувачи обаче завърши. Те могат да заловен единствено краткотрайния гратисен интервал, до момента в който всички обекти се снабдят с въпросното устройство.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Билла “ „ Лидл “ царство клиенти кражба стоки чекиране изход
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР