Ето 3-те най-чести грешки, които трябва да избягвате, за да

...
Ето 3-те най-чести грешки, които трябва да избягвате, за да
Коментари Харесай

Периодично гладуване: 3 основни грешки за начинаещи

Ето 3-те най-чести неточности, които би трябвало да избягвате, с цел да съумеете с периодическото недояждане:

Грешка 1. Страх от огладняване

Всички изпитваме апетит. Това е част от живота. Независимо дали практикувате от време на време недояждане или ядете на всеки 2 часа, понякога ще се чувствате гладни.

Но гладуването в продължение на няколко часа е изцяло обикновено.

Истината е, че храносмилателната система може да спре процеса на храносмилане във всеки един миг. Можете да не ядете 16-18-20-22 и даже 24 часа. Вашето тяло е прелестно устроено и може и ще се приспособява към другите условия.

Кратко недояждане, да речем 16 часа, няма да аргументи доста разграждане на мускулите. Много огромен брой проучвания към този момент са потвърдили това.

Грешка 2. Прием най-вече на готвена храна

С какъвто и да е проект за хранене, от време на време недояждане или общоприети 6-8 хранения дневно, в случай че ядете подготвена храна, няма да съумеете в дълготраен проект. Както се споделя, няма да изградите тяло за милион $ с меню за долари и това е 100% правилно!

Ако срещате компликации при загубата на мазнини, до момента в който употребявате периодическото недояждане, може да вършиме неточности в диетата си и/или количеството храна, което ядете. Не може да изядете няколко опаковки бисквити и да мислите, че всичко е наред, тъй като сте гладували 16 часа.

Когато следвате която и да е скица на хранене, най-добре е да започнете с основите. Ако нещо тича, плува, пораства от земята, яжте го. Ако е в пакет, подминете го. Това работи за съвсем всеки диетичен проект и периодическото недояждане не е изключение.

Приемът на месо, зеленчуци и здравословни мазнини нормално работи. Вие сте това, което ядете – напълнете тялото си с добра, качествена, пълноценна храна и изглеждайте като Рамбо, напълнете го със захаросани отпадъци и изглеждайте като по-голямата част от популацията.

Грешка 3. Не гледайте часовника

Да кажем, че стартирате със общоприетите пропорции 16-8. Гладувате 16 часа, ядете 8. Ако спите 8 часа дневно, спрете да ядете 4 часа преди лягане и изчакайте 4 часа преди да ядете, когато станете. Всъщност, би трябвало да останете без храна единствено 8 часа. Не е толкоз мъчно и почтено казано, гладуването е по-скоро психически проблем: научете се да „ търпите неналичието “.

Много начинаещи стават „ плебеи на часовника “, чакайки, планирайки и обмисляйки да ядат още веднъж, тъй като се тормозят да не бъдат „ гладни “. Не сте гладни. Вашето тяло може да издържи без храна в продължение на доста дни.

Реалността е, че просто сте отегчени или захласнати от храната. Опитайте се да погледнете обратно към последните 16 часа и да се концентрирайте върху работата си, тренировките си, фамилията си.

Животът ви ще се усъвършенства фрапантно, в случай че започнете да следвате от време на време недояждане. Ако седите и гледате часовника, чакате и мислите по какъв начин да ядете, несъмнено, няма да отнеме доста време да се поддадете на желанието да се откажете./  и във Facebook

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР