Етнонационализмът е това, срещу което се борим. Това заяви в

...
Етнонационализмът е това, срещу което се борим. Това заяви в
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Национализмът на Обединените патриоти е на тема "бийте турците и циганите"

Етнонационализмът е това, против което се борим. Това съобщи в парламентарната пленарна зала зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и... към профила в отговор на декларацията на "Обединени патриоти " в отбрана на вицепремиера Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила. По-рано в декларация "БСП за България " изиска оставките на Валери Симеонов и министъра на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила.

Цонев напомни, че Движение за права и свободи първи желаеха оставката на Симеонов. Ние сме срещу присъединяване на етнонационалистите във властта, тъй като тонът и езикът, които се употребяват от Валери Симеонов, по никакъв метод не спомагат за единството на нацията, в противен случай - разделят хората, настройват една етническа група против друга, съобщи Цонев. Той уточни, че речта на Сидеров е била с звук и по метод, който подготвя към разговор, само че тонът на останалите му сътрудници не е подобен. Думите имат силата да градят или да разрушават, уточни Цонев.

Има голяма разлика сред партиите в Европа, които назовават себе си националистически, и вашите обединения, обърна се Цонев към Обединените патриоти. "Тук това е шовинизъм на тематика "бийте турците и ромите ". Е, добре, това е една пета от популацията на България. Как си представяте, че това може да бъде образец за подражателство или да укрепва единството на нацията или стабилността на страната? Няма по какъв начин подобен вид държавно управление да способства за просперитета и стабилността на страната. Затова ние желаеме оставката на Валери Симеонов, като индивидът, който е употребявал най-лошия език и е направил най-вече неточности в тази област ", сподели Цонев.

По думите му европейските партии, които Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила сочи като патриотични, не са етнонационалистически. "Да, те се афишират против диктата на служителите в Брюксел, срещу метода, по който действа Европейски Съюз. Ние като проевропейска партия също споделяме, че Европейски Съюз би трябвало да се реформира ", разяснява Цонев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР