Етникос Ахна обяви, че иска да задържи на всяка цена

...
Етникос Ахна обяви, че иска да задържи на всяка цена
Коментари Харесай

Леден душ за Левски

Етникос Ахна разгласи, че желае да задържи непременно в редиците си Мариос Илия, който е спряган за трансфер в Левски. Оказа се, че той е бил с един крайник в Омония, въпреки и да е кадър на АПОЕЛ.

" Първо, желаеме да уточним, че по никакъв метод не сме търсили несъразмерната гласност, въпреки да се стигна до такава около цялата скица. Позициите ни бяха малцина, както и къси, с цел да дадем пространство на договарянията, които водихме.

Решението на Съвета на шефовете е Илиас да остане при нас и да ни помогне да реализираме поставените си цели. Това съответно решение е взето групово и след доста старания за намиране на съглашение, което е заслужено за всички страни. Такова обаче не бе открито, макар че резервираме своето почитание и благодарност към Омония. За нашата администрация този случай към този момент е завършен, в този момент се фокусираме върху отговорностите си в шампионата ", оповестиха от Етникос.

Интересното е, че от Кипър оповестиха, че Левски се интересува от него в последните часове на договарянията сред двата локални отбора. А също така бяха забъркани и румънци. Затова мнозина подозират, че " сините " може в този случай да са употребени и като заслон за ползи от страна на мениджъри, които да насочат договорката към една или друга посока.
 Уелтън: Всички бяхме уверени, че през днешния ден ще победим Славия
Уелтън: Всички бяхме уверени, че през днешния ден ще победим Славия

" Валери Божинов е огромен футболист "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР